| Annitu a întrebat:

Stiti ca v-am mai zis ca mi-am dat acum 2 zile o gaura in ureche.Azi mi-am scos cercelu si a inceput sa curga sange si s-a invinetit! asta inseamna ca s-a infectat?:-s va rog spuneti-mi ce sa fac (cu ce sa imi dau?) sad

app.mama nu stie ca mi-am dat gaura, asa ca nu ma sfatuiti sa merg la spitallaughing)big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adyth a răspuns:

Doamne.de ce am uitat sa-ti zic ca trebuie macar 2-3 saptamana tinut in ureche fara sa'l scoti straight face offfffff
si acum normal ca s-a invinetit daca na. e buba big grin>. nu s-a infectat... da cu spirt.sau rivanol si lasa'l sa faca cojitza si sa se astupe
nu mai forta gaura sa bagi cercelul din nou.
dupa ce trece. fa'ti din nou gaura daca mai vrei. da lasa cercelul acolo timp de 2-3 saptamani.doar il mai invarti din cand in cand ca sa nu se lipeasca stii.

10 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dezinfectezi cu betadină sau apă oxigenată, nu mai zgândări buba! Ar trebui să se usuce şi să treacă!
Sănătate!

| EUSIATIT a răspuns:

Mult rivanol bine tamponat lobul urechii si unguent cu antibiotic la farmacie sanatate si nu mai face 7 gauri ca o sa fii batrina si o sa rida nepotii de tine,,, nu vei fi mereu de 18 ani...

| Annitu explică:

Da. dar nu ar trebui sa bag cercelul in ureche? daca se astupa?

| Annitu explică:

A facut cojita!big grinblushing Daca rup cojita are ceva?big grin

| BUBULINA a răspuns:

Du-te la farmacie ci cere unguent cicatrizant

| adyth a răspuns:

Nu mai faceti atata nenorocire din asta straight face
nu ai mama nimic, stai calmawinking
trece, si nu NU ies matele p'aoclo.doar ai grija sa nu pui mana murdara.si sa mai dai din cand in cand cu rivanol, sau spirt, sau orice altceva...crema nu, ca ti'o inmoaie in loc sa ajute la uscare si vindecare.
da nu baga cercelu iar acolo.ca mai rau faci. nu o zbagndari las'o sa treaca.si dupa ce nu mai ai nimic.atunci incearca din nou. dar de data asta ai grija. urmareste pasii cu atentiehee hee

| yoanna73 a răspuns:

Tintura de iod.nu, nu sa infectat.inca!:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să sterilizezi zona afectată cu apă oxigenată, un pansament steril uscat pus acolo pentru 24 de ore. Repeți încă o dată procedura și dacă nu mai sângerează după ce-ai curățat aplici unguent Tetraciclină și nu mai pansezi plaga (zona afectată).
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cercelul trebuie sa fie obligatoriu din aur.
Dezinfecteaza cu spirt, rivanol, apa oxigenata, orice e bun.
Nu pune mana murdara acolo.
Dezinfecteaza si cercelul inainte sa-l pui, cu spirt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine vorbeste cu mama ta, chiar daca probabil te va certa putin.Mai bine suporti o cearta din partea ei(cearta care cred ca fi destul de usoara), decat sa patesti ceva.Asculta-ma,ia-ti inima in dinti si vorbeste cu ea cat mai repede! Problema ta nu e de amanat.