| Strify a întrebat:

Stiti ca v-am spus de dintele meu ca ma doare si cand il ating... acum mi s-a umflat buza eu credeam cas gingiile care ma doar si is unflate dar cand ma uit in oglinda am vazut buza si o portiune de mai sus unflata de barc as avea silicoane si ma cam daore dar gingiile nau nimic dar carare o fi cauza cunoasteti vreun tratament mentionez ca ma cam doare si urechea cred ca am tras curent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Neaparat la medic, caci este destul de apropae de creier si este f periculos mai ales ca te-ai si umflat. Cu siguranta ca ti se va da antibiotic dar numai de catre medic. Deci parerea mea sa mergi cat mai iute la ORL. Sanatate, Lucien.

3 răspunsuri:
| AneZniP a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema si am mers la medic si mi-a dat niste picaturi de urechi si un fel de gel pentru buze SUCCES!

| Strify explică:

Am infectie

| robertino_9922 a răspuns:

Posibil sa fie o simpla inflamatie la nivelul dintelui care sa mearga asociat si cu urechea.
Daca dintele este unul dintre canini sau o masea este indicat sa urmezi o terapie cu antibiotic, un antiinflamator şi un antialgic