| Bubble_7593 a întrebat:

Stiti cam ce ar trebui sa mai reduc din mancare si dulciuri? Fata de 13 ani.Nu stiu adica guma, suc, bomboane? Dau funda pls. Vreau sa mai slabesc 1 kg 2, Am 13 ani, 1, 60m, 45kg.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Annitu a răspuns:

Doamne. dar nu esti grasa! esti inaIta.eu stiu ca Ia 1. 60 trebuie sa ai max. 50 kg! deci caIma-te!>big grin

| Mik3 a răspuns:

Ai vazut la televizor ca toate tarfele, sunt cat batul de chibrit si vrei sa fii si u la fel, daca te-ai mai documenta ai afla ca greutatea perfecta este de 50 kg pentru tine, trebuie sa ai cu 10 mai putin decat inaltimea tongue

| DUTCH a răspuns:

Cred ca esti o obeza frustrata. cum sa fii grasa la 45 kg si 1. 60?
si vrei sa slabesti? bate-ti **** in alta parte. i-a si ingrasa-te schiloado

| Deeutza99 a răspuns:

Daca chiar vrei sa slabesti desi nu ai nevoie uite ce trebuie sa faci.nu mai mananci ca paine.nu bei sucuri. apa minerala. fara dulciuri.si cam atat.si int-o saptamana slabesti 1-2.pentru ca nu e bine sa slabesti repede:*. eu iti zic ca esti perfecta. dar daca vrei sper ca te-am ajutatbig grin

| PetroBlack a răspuns:

Pai si eu sunt slaba am 1. 72 si 16 ani si nu sunt tarfa si nici nu apar la tv, mie doctora mi-a spus ca mai trebuie sa iau 2 kg pentru a avea o greutate normala, depinde de organismul fiecaruia GANDITI INAINTE SA SCRIETI!

| str a răspuns:

Lasa asta(esti potrivita) eu am o colega de 157 si 47 de kg si e numai buna.

| InoTkd95 a răspuns:

Daca u vrei sa mai slabesti vreau sa iti spun ca esti nebuna... Eu am oasele grele si am 1, 60 si 50 de kg. pe deasupra ca fac sport de performanta si in timpul liber si ma invart doar in jurul acestor kg si ador cum arat ( dupa cum poti vedea la poza de la av) asa ca eu zic sa stay linistita sa mananci cum trebuie si daca neaparat vrei, incearca sa nu mananci seara dupa ora 7 sau daca mananci un iaurt cu putine grasimi si sa reduci din dulciuri. Eu am avut de slabit pentru un campionat si am slabit 4 kg in 5 zile (alergand, mancand mai cu grija, lasand dulciurile si cu multa ambitie) sigur vey reusi si u daca vrei neaparat sa scapi de acele kg.

| Floreenofficial a răspuns:

Pai greutatea ta este normala.Nu ar trebui sa reduci nimic... straight face
Bafta! :*

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Cateva trucuri de slabit:
nu manca dupa ora 7 ,
mananca mult dimineata
fructe si legume in loc de dulciuri
si fa sport o ora pe zi