anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti care sunt sintemele la hernie la baieti am doar 11 ani si nu stiu.

Insa eu intro dimineata m-am trezit cu o mare durere de spate si apoi a inceput sa ma doara intro parte, (in partea stanga!)
in acelasi timp cu durerea dintr-o parte a inceput sa ma doara jos adica texticolul stang!
Ce sa fac?
Va rog sa-mi dati raspunsuri din propria experienta nu de pe net!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| quake a răspuns:

Eu am avut hernie daca ai trebuie neaparat sa te duci la doctor ca sa fi operat. O hernie discala se manifesta printr-o durere acuta si o redoare a coloanei vertebrale. Compresia unei radacini nervoase provoaca o nevralgie (sciatica, nevralgie cervicobrahiala) asociata cu furnicaturi, chiar cu o paralizie. Dami si mie funda am raspuns primul

| anonim_4396 explică (pentru quake):

Poti sa trimimiti un raspuns mai pe cuvintele mele am doar 11 ani, nici nu stiu ce este aia disicala.
Ati dau funda daca reformulezi raspunsul!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adica ati mai dau o fundahappy

| quake a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai hernie de disc trebuie sa te duci la doctor la hernia de disc te doare spatele si testiculul asta am vrut sa zic poate cauza paralizie funda

3 răspunsuri: