Ce haios esti :p
Bicarbonatul "ataca" smaltul, sa nu dai prea des, o data la 2 saptamani
Tine cateva capsuni intr.o cana (fara zahar p ele ) si sucul ala care iese din ele este foarte bun pentru albirea dintilor. Fa un fel de gargara asa cu el. Nu da cu sare pentru ca ti se va strica smaltul.
Cu bicarbonat . Eu am incercat putin si chiar mi s-au albit putin (asta pentru ca nu m-am spalat foarte des cu bicarbonat).
Cu bicarbonat daca ai vreo carie cat e ea de mica se va transforma intr-un crater. Capsunile sunt bune pentru asta. Taie o capsuna in doua si freaca-ti dinti cu miezul acesteia. De asemenea, consumul de mere verzi ajuta, clatirea cu zeama de lamaie, cu infuzie de menta, cu decoct de busuioc.
Buna. poti sa imi explici te rog cum si de ce respectiva carie s-ar transforma intr-un crater? mersi
Inainte de a te spala cu pasta de dinti, pune pe deget putina sare mare si dati pe dinti, fa asta timp de 2-3 saptamani si o sa ai dinti perfecti :* eu asa am facut
Deci uite cum am facut eu si mi s-au albit imediat dupa vreo 5 spalaturi...iti pui pasta colgate pe periuta dupa presori peste un pic de sare si dupa cateva picaturi de lamaie cat sa inmoaie sarea la mine a functionat super aveam niste dinti nespalati de o luna)pentru ca ma saturasem sa ma spal in fiecarre zi si tot galbeni sa fie si acum mi s-au albit uimitor Bye funda?
Marymary733 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
marian23213234 întreabă: