anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti ce pot face ca sa-mi treaca starea de ameteala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Rebecca123 a răspuns:

Stai linistit in pat, intins sa-ti mai revii si dupa du-te la doctor. Ameteala este un simptom de la ceva..adica oamenii nu ametesc asa din senin.Du-te la medic, iti faci si niste analize sa vezi ce ai.Ori e posibil si de la caldura sa ti se faca rau nu stiu e doar o concluzie, dar cel mai bine este sa te duci la medic sa stii sigur ce ai si ce poti face.

| Tina88 a răspuns:

Pai ca sa faci ceva trebuie sa ai idee de ce ai ameteli. Esti hipotensiv? Ai mancat in ultimele 24h? Esti mahmur? Stai in caldura? Te-ai hidratat destul? S.a.m.d.

| StefanAdrian911 a răspuns:

Este doar ametit oameni buni, nu se includ in mare parte si bolile aici.
Poate sa ii fie lipsit zaharul din sange, iti recomand sa mananci ceva(Aici apar dureri de cap).
Poti sa consumi niste lamaie, daca nu iti place, mai bine ai lua o pastila de Ibuprofen sau Paracetamol.
Daca ameteala nu se opreste si dupa ce am scris mai sus..Ar trebuii sa te duci la un Medic, sa vada sigur ce ai.

| FallingLeaves a răspuns:

Poate fi un semn ca ai nevoie de ochelari de vedere. La unele persoane se manifesta prin ameteli, dureri de cap, etc.
Starea de ameteala poate fi si de la mancarurile grele, mai ales acum, vara. Bila functioneaza mai greu si de aceea.
Cel mai bine este sa discuti cu un medic.

| RoyDupuis a răspuns (pentru FallingLeaves):

Cauzele le cam stiu, cumulate este normal sa dea aceasta stare. stiu si eu ca atunci cand te simti rau trebuie sa consulti medicul, insa treaba asta cu medicul dureaza! eu voiam sa stiu ce pot face ACUM (1h-4h) sa ameliorez aceasta stare caci am Responsabilitati si nu am ce sa fac, nu intereseaza pe nimini nici daca-mi dau duhul! Am luat un Colebil, m-a mai lasat un pic, dar mai tarziu trebuie sa fac un drum... cel mai probabil voi lua un taxi. Multumesc oricum tuturor pentru raspunsuri!

| Gameplay_Cirus_1998 a răspuns:

Incearca sa iti suni medicul de familie, poate este ceva temporar sau poate este o "mini-boala".

| SilviaGeorgianaa a răspuns:

Hey,
Ameteala poate fi provocata si de o spondiloza cervicala dar de asemenea simplul fapt ca te ridici brusc din pat o poate provoca sau problemele cu ochii
Cel mai bine ar fi sa consulti un medic.

| Teo2875 a răspuns:

Stropeste-te cu apa rece pe fata apoi culca-te putin iar daca nu iti trece asa cred ca ar trebui sa.mergi la doctor

Întrebări similare