| romanaols a întrebat:

Stiti ceva excercitii de slabit? funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HurremSultan a răspuns:

Hi ^.^ poti sa alergi prin parc,in fiecare dimineata poti sa deschizi geamul si sa faci niste abdomene, flotari, genofleciuni si sa faci sport in fiecare zi sa alergi etc.Pentru mancare : Sa ti cura de slabire adica : sa nu mai mananci multa paine, dupa ora 18:00 sa nu mai manaci nimic decat un mar sau o alt fruct ce-ti place tie. Dimineata poti sa manaci un ou fiert cu o felie de paine prajita, la pranz poti sa manaci un piept de pui facut la gratar cu garnitura.Iar seara ceva usor cum ar fi o salata verde sau un fruct.happy
Fundissa?love struckhappypuppy dog eyes

4 răspunsuri:
| akaa a răspuns:

Pai ca sa slabesti trebuie :
- sa nu mai mananci mult.
- exercitii : alergatul pedalatul, etc.
Sper ca te-am ajutat.

| Mustache a răspuns:

Salut.Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci cam urmatoarele lucruri:
1. Faci mult sport:alergat; abdomene etc
2.Renunti la dulciuri si suc
3.Mananci de 5 ori pe zi:micul dejun; gustare; pranz; gustare; cina.
4.Mananca cu 3 ore inainte de culcare
5.Mananca multe fructe
6Evita painea alba, preferabil sa mananci paine neagra
Bafta la cura

| ellutza_9658 a răspuns:

OFFICIAL HD Let's Move! "Move Your Body" Music Video with Beyoncé - NABEF :-)) poate te mai inveselesti putin si sa stii si prin dans poti slabi...pentru ca necesita efort si ai sa dai cateva kg. jos sunt sigura! succes. Plizz funda

| pufocila a răspuns:

Ar trebui sa incepi cu abdomene,genoflexiuni,sa mananci des dar putin, sa consumi fructe,sa sari coarda, alergat, fitness daca se poate...
Si altele, eu ti-am dat doar asa niste raspunsuri pe care le stiu pentru ca asa am facut si eu.