| SCRD a întrebat:

Stiti ceva pentru caderea parului? Am 14 ani si de ceva vreme imi cade parul, desi analizele mele sunt perfecte. big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ioαnα.:* a răspuns:

Usturoi pisat cu ulei de masline si strecurat prin tifon apoi pus pe cap si infasurat capul in prosop pentru 4-8 ore!
CHIAR MERGE!
Incerca pentru ca nu ai de pierdut.winking
Succes.:*
Si sper ca ti-am fost de ajutor!

[FUNDITApuppy dog eyes?]

11 răspunsuri:
| Georgiana_4310 a răspuns:

Incearca Revalid, dar sampon nu pastile.La mine a functionat

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Http://www.eva.ro/......-4203.html
Aici ai multe explicatii si discutii despre subiectul asta dar oricum ceva clar si de urmarit e ce iti spune un medic dupa o consultatie.

| Arthur a răspuns:

Pentru a întări rădăcina părului ajută ceaiul de urzică şi rădăcina de brusture împreună cu câteva frunze de nuc.

| katala a răspuns:

Depinde cat de mult iti cade. Daca zilnic raman cateva zeci de fire de par pe perie, nu e nici o problema; e ceva normal care se intampla la toata lumea. Daca e mai mult, atunci trebuie sa te duci la un dermatolog, pentru ca de stres nu cred ca e vorba, iar analizele zici ca le ai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sampoane de la Favisan.sunt excelente

| andreeaaa1 a răspuns:

Pe mine ma sfatuit cineva sa folosesc:6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou.toate se gasesc in farmacie in afara de galbenusul de ou si uleiul de masline.
inainte de baie se uda parul foarte bine, se sterge si se maseaza cu aceasta compozitie, insistandu-se 2-3 minute la varfuri. Apoi se strange parul si se acopera cu ceva (casca sau prosop), lasand solutia sa patrunda timp de 30 - 60 de minute. Apoi se clateste si se spala parul in mod normal. Compozitia se aplica la fiecare spalare timp de cel putin o luna, pentru a se vedea efectele ei. Mult succes!

| Adela_8425 a răspuns:

Ar trebui sa iei niste vitamine... complex de vitamina B, si sa-ti schimbi samponul. Parul mai poate sa cada din cauza stresului... ai fost mai stresata in ultima vreme decat de obicei?

| dichi a răspuns:

Ca si la femei, la fel ca la barbati caderea parului poate fi pe baza genetica. Cel mai probabil problema ta este intalnita sub numele de Alopecia Areata si are consecinte destul de grave. Nu sunt foarte multe tratamente care te pot ajuta in acest sens si care sa de-a rezultate imediata dar iti recomand mai intai sa citesti un site de specialitate. www.caderea-parului.net. Succes

| tyana a răspuns:

Revalid fiole, cu care iti masezi pielea capului de doua ori pe zi. Efectul este rapid si de durata.Ar fi bine totusi sa iei si ceva vitamine in perioada asta, Vitamax de preferat.

| SCRD explică:

Multumesc! O sa incercbatting eyelashes

| SCRD explică:

Am fost putin stresata. dar nu foarte mult.