Si eu am acut problema cu caderea parului pana cand nu am descoperit samponul cu extract natural de Galbenele samponul se numeste " Elmiplant " si este BIO ...Este foarte bun si nu este asa de scump doar vreo 10 lei se poate gasi in magazinele Sensi Blue ... sper sa foloseasca...
Chestia cu urzicile nu le-am incercat dar sper sa mearga ca in rest nu tine nimic
Medicul dermatolog si daca acesta va constata ca nu este o problema dermatologica, va recomanda si remediul(in ambele cazuri). Le stie mult mai bine.
Sanatate.
Contra caderii parului trebuie administrat tratament intern.Se gasesc la farmacie acele suplimente alimentare care contin vitaminele necesare parului.Sunt mai multe feluri, poate intreba farmacista care sunt mai bune. Extern, ii recomand sa foloseasca o masca de regenerare hranitoare.
Foloseste Lotiunea regeneranta cu petroleum de la Farmec.La mine a dat rezultate.Bafta
Eu inca nu am incercat, dar o doctorita mi-a spus ca sapunul de casa este cel mai bun pentru par
Sampoane din gama "Hemel", care sunt naturale 100%. Intri pe www.hemel.ro si citesti tot ce te intereseaza...
Se string frunze de nuc si se spala cu ceaiul otinut regular vreo 2 luni .Si va fi ff multumita, ii va creste repede si se va indesi.
Multa bafta si sanatate.
deearrr întreabă: