anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cum bate inima cand sunteti agitati? [ TARE ]
Mi se intampla sa simt aceasta bataie la muschi deseori. Ieri am simtit-o la bratul drept foarte intensa. Care este cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o contractie musculara involuntara, normala atata timp cat e rara. daca se repeta suparator, inseamna ca ai nevoie de niste analize. Poate fi o lipsa de calciu si magneziu, un exces de cofeina sau de zahar, stress sau oboseala extrema.

| unicka a răspuns:

Lipsa de minerale

| Sara a răspuns:

Lipsa de calciu, efort prea mare. Si eu am patit, era chiar enervant, stiu ca mi a facut mama un calciu si mi-a trecut. Incearca sa nu i dai importanta. Sigur ai o carentea de zn, mg, calciu. Incearca sa iei vitamine pe timp rece, si fa niste analize, s ar putea sa ai anemie puternica. Eu zilele astea am patit asa la spranceana,, pur si simplu nu se putea opri, era ft evident, ziceai ca am un tic straight face Tot cu o tableta de calciu efervescent am rezolvat treaba, sper ca te'am ajutat, pa pa!

| adryano05 a răspuns:

Salut!

Doar un medic, in urma unui consult si eventual a unor teste iti poate raspunde la intrebarea asta. Pe net nu putem decat sa ne dam cu parerea, dar e un fel de loterie pe sanatatea ta.

Mergi la medic!

Bafta!