| Andreea028131 a întrebat:

Stiti cumva daca exista vreo problema de sanatate mai grava daca in cazul unor emotii mai mari te apuca un tremurat incontrolabil de care scapi doar dupa vreo 10 minute?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| stejara2 a răspuns:

Atunci inseamna ca ori ai spasmofilie,ceva des intalnit la tinerii de azi,ori lipsa mare de calciu,corect ar fi sa mergi fara teama la medicul de familie sa iti dea un set de analize la laborator(iti vor lua un pic de sange )si in functie de rezultate vei vedea care e treaba.Te mai sfatuiesc o treaba,daca spune ca analizele sunt bune, ar fi perfect sa iei si o trimitere la medicul endrocrinolog, de multe ori glanda tiroida este vinovata de tulburarile din organism.Sanatate!

4 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Nu este nici o problema happy

Apache
| Apache a răspuns:

Nu...asta se datoreaza emotiilor.si mai precis ai niste palpitatii la inima care sunt normale in cazul emotiilor!
Probabil ca ai si o mica lipsa de calciu si magneziu daca iti revii asa greu.dar incearca sa iti stapanesti putin emotiile!
de multe ori sunt nejustificate

| stejara2 a răspuns:

Ceea ce povestesti tu, e pe fond emotiv,cauta sa nu te mai stresezi, sunt alte probleme in viata mult mai serioase,ceea ce ai tu se poate trata si prin o mai mare incredere in tine,in pregatirea ta scolara,imi dau seama ca atunci cand esti ascultata la ore inima o ia din loc, incearca sa te pregatesti,unde nu stii intreaba colegii,nu e nici o rusine,fiecare avem unele obiecte care ne plac mai mult, altele mai putin, deci e de asteptat sa reactionezi asa.am avut si eu problemele tale, dar cu timpul le-am invins, atat doar ca am ramas o mare timida desi nu o arat!

| Andreea028131 explică (pentru stejara2):

Problema nu are nicio legatura cu scoala. La scoala invat foarte bine as putea spune. Si nu sunt de felul meu emotiva. Tocmai de asta nu stiu ce se intampla. Si nu sunt doar palpitatii la inima...este un tremurat destul de nervos...