| UnOmPrietenos a întrebat:

Stiti cumva daca mierea naturala contine zahar? Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionutszu a răspuns:

Nu contine zahar. Cei ce o fac uneori pun zahar dar ea naturala nu are zahar.

| RAY a răspuns (pentru Ionutszu):

Vorbesti aiureli, ce e mierea, mierea este fructoza si apa, fructoza e ca zaharul creste insulina ceea ce face ca sa te ingrasi rapid, diferenta e ca zaharoza asta din miere contine vitamine ceea ce intarneste corpul ceea ce nu putem despre otrava numita zaharul, in concluzie nu exista diferente organismul nu face diferente, miere =zahar dar mult mai sanatoasa

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu isi recomand miere daca faci sport, miere bio naturala 100%

| UnOmPrietenos explică (pentru RAY):

Merciwinking

| RAY a răspuns (pentru UnOmPrietenos):

Si merea zaharisește e un proces natural, daca iei un chibrit si il aprinzi cu miere si ea foc e fake

| Celcareajuta a răspuns:

Mierea e 97% echivalent cu zaharul, iar restul de 3% vitamine si restul. In concluzie, atunci când compari 10gr cu 10 gr diferențele sunt aproape nule.

| Konstantin_LA_1991 a răspuns:

Daca o i-ei din magazine da, daca o i-ei din stup nu.

| Anonim99876 a răspuns:

Orice miere are zahar! Pentru ca "stuparul" inmulteste albinele inainte de cules si le baga apa+zahar si atunci ele adunand polenul il combina cu acel zahar! Mierea fara zahar este aceea a albinelor "salbatice" sa le spun asa pentru ca ele fac mierea doar din flori. Daca ai observat in unele magazine sunt preturile exagerate si cand mergi acasa si mananci e doar apa cu zahar! Bafta! Eu am acasa stupi si iti spun sigur ca contine zahar!winking