anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva daca nivelul de testosteron din organism influenteaza parul facial?
Vreau barba, am 17 ani, si altii au o barba calumea de la 14 si eu de abia am putin cioc si perciunii se chinuie sa se uneasca cu barbia, credeti ca e de la testosteron, daca da, cum "produc" mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu. Este chestie genetica. Se zice doar ca pilozitatea mare semnifica barbat viril. Nu este valabil intotdeauna. Am cunoscut spani care erau foarte virili.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, oraganismul tau se dezvolta un pic mai incet decat al altora si nu ai ce sa-i faci, din motive genetice mostenite de la parinti. Dezvoltarea fizica poate fi infleuntata si de hrana sanatoasa pe care o mananci, de conditia fizica pe care o ai si bineinteles de msotenirea genetica de la parinti. Poti accelera asta, daca te apuci de gimnastica si tragi de tine, ajutandu-ti muschii sa se dezvolte si te hranesti cu carne, pentru ca este bine stiut, doar proteina face sa creasca masa musculara. 5 mese pe zi, 3 principale cu mancare sanatoasa unde carnea trebuie sa fie prezenta si 2 snakuri de fructe intre mese, de unde iti iei vitaminele.