anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cumva metode babesti pentru a scapa de ciuperca piciorului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Lasă leacurile băbești, consultă un medic dermatolog pentru un tratament medicamentos intern (capsule, tablete) că de nu, recidivează.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E asa de greu sa scapi chiar si cu tratament incat eu n-as folosi metode babesti. Iti trebuie aproape un an de tratament si masuri de igiena speciale daca vrei sa scapi cu adevarat, mi-e frica sa ma gandesc cat ti-ar trebui cu lacuri babesti.

| metamorfoz a răspuns:

Bicarbonat de sodiu... daca vrei si "leac babesc". Asta de bun pentru multe chestii... desi cei ancorati foarte tare in medicina si stiinta n-o sa fie de acord cu asta niciodata! Dar e bun in special ca fungicid pentru ca alcalinizeaza mediul acid in care acestea(fungile) se dezvolta. se foloseste si-n candidoze bucale, vaginale...si in alte afectiuni ale cavitaii orale...se fac solutii izotone sau hipertone pe post de ape de gura... chiar se foloseste pentru multe, doar ca unii nu vor sa accepte! big grin Oricum poti combina si ar trebui, si cu medicina alopata, nu pot sa ma abtin sa nu zic asta... desi nu sunt atat de ancorata in medicina alopata si stiinta! Eu accept, in general, si terapii complementare : homeopate, practici energetice, spirituale s. a. m. d. tongue (ma rog, la tine nu e cazul)

| lenyia a răspuns:

Tratamente naturale



Sunt lipsite de efectele toxice ale medicamentelor administrate oral. Tratamentul natural cuprinde măsuri generale dietetice şi tratament local. Pe cale orală, se indică suplimentarea cu vitamine şi microelemente ce intervin în biochimia fanerelor: zinc (15-30 mg pe zi), vitamina A 10 000 UI pe zi, acizi grasi Omega 3 (1000 -1500 mg pe zi), preparate pe bază de polen de albine pentru un aport de vitamine din grupul B.





Mai puteţi încerca extractul nediluat de sâmburi de grepfruit (neverificat); uleiul volatil de tea-tree (Melaleuca alternifolia), considerat cel mai bun antiseptic cutanat, activ pe Candida albicans, Propionibactenum acnes, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyrogenes, Trichomonas vaginalis, Trichophyton mentagrophytes. Se aplică ulei volatil de tea-tree de două ori pe zi, strict la nivelul leziunilor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am avut si eu si am folosit Clotrimazol crema. Dispare in mai putin de o saptamana si este doar 5 lei. Daca ai ciuperca acuta tratamentul dureaza, depinde de gravitate.Lasa leacurile babesti ca nu pot fi folosite mereu