Buna. Incearca dupa ce te speli cu paste de dinti sa te speli cu un pic de sare sau bicarboant de sodiu. Eu asta fac si ii am ca si coala de hartie cu toate ca tati nu vreau sa mi albeascaSi pentru dintii fara nervi eu zic sa te duci sa iti faci un detartraj deoarece aceia au nevoie de o ingrijire mai speciala. Pa pa:*
Buna din nou. Am uitat sa zic sa te speli cu sensodyne withening(sau cum s-o scrie), iar ala e recomandat. Pa pa:*
Foloseste la periatul dintilor bicarbonat de sodiu alimentar, sare de bucatarie, deasemeni consumand mere, morcovi, capsuni.
Vad ca deja ti s araspuns multumitor.
insa pentru albirea dintilor devitali trebuie sa mergi la dentist, e op tehnica mai aparte de albit, si da rezultate bune.
Pentru dintii fara nerv e mai complicat... are si sora mea o problema de genul si a facut cateva sedinte la stomatolog (i-a introdus pe canale un fel de pasta dupa care se astupa cu plomba provizorie, de aproximativ 3 ori se face procedeul, dintele fiind destul de inchis la culoare s-a albit cateva nunate nu mai arata suparator ). Cea mai buna pasta de dinti pentru albire este "Pearl Drops Smile" made in Anglia, chiar albeste bine bine! Eu o folosesc de cativa ani. Se gaseste chiar si la Kaufland.
Eu iti recomand benzile Crest Whitestrips. sunt foarte bune si intr-adevar iti albesc dintii. poti face comanda aici http://www.coolsmile.ro/premiumplus.html
Marymary733 întreabă: