Da si eu am incercat diete..muuulte. Dar ma tineam de ele doar vreo 2-3 zile. Pur si simplu nu am cum sa mananc la ore fixe, sa bag in mine toate porcariile. Eu zic ca mai bine mergi la farmacie sa iti iei niste vitamine care sa iti faca pofta de mancare (acum 2 ani am luat calciu cu de, mancam mult si am pus cateva kg, fara celulita, faza e ca nu imi place sa iau medicamente de aia is slaba acum) Dormi mult si mananca mult, orice doresti tu. Vitaminele alea cat pot fi? 15 lei maxim, nu cred ca e un capat de lume. Asa ca Pofta buna!
Esentiale in cadrul unui regim de ingrasare sunt somnul si abtinerea de la fumat. Pentru cei care nu pot renunta definitiv la acest viciu se recomanda macar reducerea la jumatate a numarului de tigari consumate.
Mic dejun: 50 de grame miez de nuca cu sare, patru felii de paine, o banana, 20 de grame unt si doua oua fierte
Gustare: doua banane
Pranz: 200 de grame carne de vita fiarta, cu patru cartofi fierti, 20 de grame de unt, supa de legume, patru felii de paine integrala, 200 de grame compot de fructe
Gustare: un pahar cu lapte si o felie de paine
Cina: supa de pui cu fidea multa, trei felii de paine, 150 de grame de peste uscat, un pahar cu zeama de compot.
Sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Diete-de-ingrasare/regim-de-ingrasare_1476
dEaaax întreabă: