| VaD a întrebat:

Stiti dupa cat timp se da rezultatul analizelor de sange?

A doua zi sau se poate da si mai devreme, adica in aceeasi zi?

Raspundeti doar daca stiti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabiii a răspuns:

De obicei a doua zi!winking
Sau daca sunt laboratoare care le trimit la Bucuresti (in cazul in care nu esti din Bucuresti) rezultatul soseste intr-o saptamana!winking

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de tipul de analize. În general în una/două zile dar și după 7/10 zile.
Pa, pa

| alessia5158 a răspuns:

In Cluj, in aceiasi zi de la ora 13.

| EmaS a răspuns:

Sunt analize care necesita mai mult timp pentru a putea sa fie efectuate. Daca nu sunt,, mai speciale,, sunt gata a doua zi.

| DraGfirE a răspuns:

Peste 1-2 saptamani ai vrea tu sa primesti asa de repede in vise.

| Visatoarea a răspuns:

Dupa 2 zile.Aici depinde si de medici, asistente.In orice caz ei iti comunica in momentul de fata sau te suna.

| Rossey a răspuns:

Cam dupa 2-3 zile, depinde cate programari are doctorul, el te va anunta.

| Nommm a răspuns:

Hey Vade! :* Analizele vin in decurs de 3 zile. :* fundita? [:

| Acadeeeaa a răspuns:

Pai se dau din prima zi, dar trebuie sa astepti cateva ore.
Sau mergi a2a zi si ti le iei.
Eu mi-am facut acum 3 saptamani, si m-am dus a2a zi
Fundita?

| chrystyan21 a răspuns:

De obicei in aceeasi zi acum depinde de la caz la caz

| claudia_9559 a răspuns:

Depinde de tipul analizelor,daca sunt uzuale gen glicemie,colosterol,uree,creatinina si altele se pot da in aceeasi zi sau daca sunt mai speciale gen markeri tumorali, hepatite, hormoni in mai multe zile

| madalina00 a răspuns:

Rezultatele analizelor de sange se dau in aproximativ o saptamana asta daca nu sunt in regim de urgenta

| ozzy22 a răspuns:

Nu le ia ceva.cel putin mie nu mi-au dat niciodata rezultatele in ziua in care le-am facutwinking

| DyannaM3 a răspuns:

De obicei a 2-a zi. Dar daca in acel cabinet nu au venit multe persoane se poate, desigur, sa vina in aceeasi zi dupa mai multe ore. DAR de obicei a 2a zi pe la pranz...