anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti medicamente cu care se poate preveni sangerarea nazala? Sau orice alta solutie? Nu vreau sa am probleme la scoala. Multumesc anticipat si dau FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

E foarte posibil sa ti se fi spart vreun vas de sange din nas si ala iti sangereaza imediat ce se exercita un pic de presiune asupra lui (suflat nasul, stranut etc). Cel mai bine mergi la un medic sa vada exact despre ce este vorba, poate fi si altceva, si-ti recomanda solutia cea mai potrivita, solutiile "dupa ureche" pot face mai mult rau uneori.

| alexalexa2000 a răspuns:

Ăăm. .Sayonara.Nu există medicamente pentru așa ceva.Am pățit și eu așa cevawinking. ceea ce trebuie să faci e ca atunci când îți sângerează, uzi cu apă rece o batistă sau ceva, un material și apeși cât poți tu de tare pe nara din care curge.Ții câteva minutewinking: