| BastetReloaded a întrebat:

Ştiţi modalităţi prin care pot scăpa de acnee? Leacuri băbeşti,creme,medicamente,sacrificii pentru Satan, orice.Am încercat o grămadă de chestii, de la infuzii de ceai cu muşeţel pânâ la ClearSkin.Acum folosesc o cremă anti-acneică de la Garnier şi una de la Clearasil şi mâine mă gândeam să merg la doctor,pentru o prescripţie medicală,să-mi iau Zynerit, că am observat că funcţionează cât de cât.Am o faţă, zici că-i Hiroshima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Http://www.naturaplant.ro/tratamente.php?idp=169&start=0
este o lista cu produse naturiste. Iti scrie si pretul de asemenea
Sper ca te-am ajutat.
apropo intrebarea ta m-a facut sa rad :)) "sacrificii pentru Satan" si "Am o faţă, zici că-i Hiroshima"

| Madalina1901 a răspuns:

laughing)sacrificii pentru satana....foloseste in continuare Zynerit ca am auzit ca e bun, fa mult sexhappy Si mai stiu ca mai este in Bucuresti o clinica privata de dermatologie care te trateaza spectaculos si nici nu iti mai apar. Sa imi zici daca vrei mai ulte detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara sacrificii pentru Satan, ok laughing? Am avut si eu acnee si am fost la doctor si mi-a dat Zynerit. Acum sa te duci la doctor ca poate tie nu'ti trebuie asta, poate iti trebuie alt ceva. In concluzie, du-te la doctor.