| Nustiughagya a întrebat:

Stiti persoane cu tulburari bipolare sau oricare alta care doar ia medicamentatie si e sanatoasa? Adica poate sa mai aiba un simptom o data la nu stiu cat timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nici o persoana care ia medicatie de la psihiatrie nu-i sanatoasa!
Medicatia se da ca sa tina sub control anumite simptome si comportamentul ciudat sau violent al pacientilor, dar in momentul in inceteaza sa mai ia medicatia, acel om revine la starea de dinainte care poate evolua in mai rau.
Medicatia NU vindeca asemenea boli, doar le face viata mai usoara celor bolnavi.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, am cunoscut o asemenea persoana, care a iesit la un moment dat dupa medicatie si cand toata lumea credea ca este bine, ea prefacandu-se doar, si-a dat foc la mana.
De ce a facut lucrul asta nu a putut explica nici ea, dar atunci asa a simti si a vrut sa-si faca rau.
Eu am cunsocut-o ca o persoana calma, placuta, dar sotul ei mi-a spus ca avea momente violente, cand nu parea aceeasi persoana.
Sotul ei a lucrat pentru mine si-mi aduc aminte cum l-au sunat vecinii si i-au spus ca sotia lui a fost dusa la spital.
Ulterior i s-a facut transplant de piele pe mana respectiva dar si azi, este sub medicatie si internata din cand in cand in spital.