Da! Cu ce te pot ajuta?
Glumesc. Nu stiu.
Bine ca avem telefoane la indemana, ca moare omul langa mine; si eu langa el. ^_^
Lesin
Si eu langa tine
https://pandagif.com/img/categories/WVr22sBV44.gif
Vaai moor
Ingerii porocalii te ajuta in astfel de situatii. apelati cu incredere.
Nu stiu ceva concret, stiu numai lucruri mici invatate din carti, de la tata sau de la profesorul de tehnologie din gimnaziu.
La liceu nu ne-a mai invatat nimeni nimic. (Tin minte ca existau niste cursuri de prim ajutor dar se tineau in afara orelor de curs si nu erau oferite de scoala asa ca nu m-am dus.)
Nu.
De unde sa stiu eu asta? De la scoala? In niciun caz
. Daca nu am invat asta inseamna ca nu am nevoie de asa ceva. So...
Scoala e foarte utila pentru viata.
Exista cursuri gratuite tinute in aproape fiecare oras din tara asta. Daca erai interesat cu siguranta gaseai.
Nu sunt interesat. Prin aia am vrut sa zic mai mult ca scoala ne vata mai mult fix ce nu treubie.
Da,ne-a învățat la școală.Te referi la modul în care salvezi o persoană înecată sau electrocutată?
Modul in care salvezi orice persoana... adica, lesina una pe strada si o vezi, ce ii faci ca sa reziste pana vine salvarea
Am facut niste cursuri cand eram mai mic, dar acum la adolescenta le-am uitat si nu mai stiu exact cum se faceau.
Eu am vrut sa acord ajutor in mediu urban si am fost oprit de cei din jur. au Zis ca sunt duss si va trebui sa platesc serviciile
Se refereau la ceva economic. adica daca nu ai platit inainte nu meriti sa primesti ajutor!?!?
Aia e o prostie. Poti sa fii ultimul om de pe pamant, fara servici, casa, bani, nimic, daca esti pe moarte te trateaz pana si spitalul pe gratis, cat despre primul ajutor, nu conteaza cine esti, esti in primul rand om, nu conteaza statutul economic, social, religie, rasa sau ce vrei tu, daca cineva cate pe strada si tu stii ce e de facut in situatia aia ai aobligatia MORALA sa ii oferi primul ajutor.
Deci toata lumea primeste primul ajutor, ca doar nu o sa stai sa-l cauti in baza de date sa vezi daca e asigurat sau nu, ca pana atunci iti moare langa tine.
Da,stiu sa accord primul ajutor,in caz de electrocutare,sau inec, insa in caz de accident de masina, sau cadere de la inaltime, ar trebui avut grija sa nu misti, sa nu ii rupi coloana.
Da. Toata lumea ar trebui sa stie sa acorde primul ajutor. Daca as fi presedinte as da o lege. Si cei care n-ar stii sa acorde primul ajutor sa primeasca 500 de lei.
Dacă candidezi, spune-mi, să te votez.
E mișto rău sancțiunea asta "cine nu știe să acorde primul ajutor să primească 500 lei"
Mai misto e sa bage statul bani in eduatie decat sa-i amendeze pe aia care nu stiu.
Nu era amendă man, era premiere. A spus să primească nu să plătească.
Cei care nu stiu sa primeasca 500 de lei a zis.
Poate sa primeasca si amenda, la asta se referea probabil ca tot vine Craciunul
Daca vrei 500 de lei si stii sa acorzi primul ajutor, trebuie sa te prefaci ca ai amnezie si bang, ai niste bani in plus, easy money.
Am vrut sa spun: "cei care nu stiu sa acorde primul ajutor, sa fie amendati cu 500 de lei.
GRESEALA MEA.
Si da as candida
Si cand ajunge ambulanta?
Nu e asa smplu.
Exista niste pasi, normal ca nu se iau atat de usor acei bani.
. ne-am putea bucura de minunile pamantului de multi ani. Dar aici nu suntem prea plictisiti mereu gândindu-ne la acea persoana speciala din viata noastra. Pentru mai mult de două săptămâni nu m-am odihnit, căutând internet și magazine medicale pentru a găsi tratament pentru a vindeca Cancerul, am observat un lumb imens pe pieptul stâng al meu de mult timp, dar eu consider ca este minor ca ususal, până de curând câteva săptămâni lombul pe piept a început să crească mare, cu dureri severe, nu am destui bani pentru a-mi permite operațiunea spitalului să-mi îndepărtez lombul din piept. Până în ultima seară de vară, când navighez și citeam un comentariu postat pe un blog special, am citit un comentariu de la un jurnalist din Los Angeles, care a dezvăluit cum s-a vindecat permanent de la erecție slabă și de la spec. Scăzut după trei săptămâni, soția lui la lăsat cu doi copii.
am fost atât de multivat de mărturie și, de asemenea, am avut noroc să copiez adresa de e-mail a doctorului Oduduwa vindecătorul spiritual care restaurează sănătatea cu ajutorul medicamentelor tradiționale pentru a vindeca orice fel de boală. i-am trimis rapid un mesaj către dr. oduduwa pentru a mă ajuta să opresc creșterea lombului pe pieptul meu, el mi-a răspuns la mizeria mea și ma asigurat că mă poate ajuta și mi-a spus că cazul meu a fost ușor pentru el să rezolve.
Nu am înțeles prea mult până când, la trei zile mai târziu după prânzul de vrajă, am început să observ modificări și vindecare pe pieptul meu. a fost ca o magie cum dispare lombul câteva zile mai târziu, a fost un miracol și până în prezent nu există nici o urmă de lomb în sân totul dispar și astăzi sunt călduros mulțumind lui Dumnezeu pentru trimiterea Sfântului său profet pentru a restabili sănătatea mea.
acest om numit Oduduwa este puternic și este un om bun, nu percepe bani pentru munca sa, cumpărați doar articole și totul se face în numele tău. puteți vizita pagina lui Facebook @ Oduduwalovespells
Astăzi toate grijile mele s-au terminat, am 100% recomanda Oduduwa pentru că aveau vreodată probleme de sănătate sau ai criză de căsătorie, te rugăm să trimiți un mesaj de ajutor la oduduwa adresa de e-mail personal dr. oduduwaspellcaster@googlemail.com