| LaviniuA a întrebat:

Stiti starea aia cand ai manca ceva dulce dar n-ai nimic in toata casa, ca te-ai lasat de dulciuri de cateva saptamani? Ce sa fac ca ma mai apuca din cand in cand. E sevraj?

Vazusem intr-o noapte un gandacel si ma gandeam oare...
Efectiv n-am nimic dulce in toata casa sad
Nu am mai suferit asa de cand a picat Fb.
Ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Pai si gandacelul este dulce?
lasa ca ne va da UE si gandacei gustosi si dulci in preparate, in care preparate te intrebi? in toate...

eu am in debara mai multe borcanase cu miere de albine, cand mi se face pofta de dulce iau o lingura, doar una happy
te sfatuiesc sa faci la fel, este un mod de a iti satisface pofta de zahar ceva mai sanatos decat ciocolata din comert, prajiturile si alte chestii ce contin zahar

2 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Mananca fructe daca vrei ceva dulce. Maxim 2-3 pe zi.

| TimberWolf a răspuns:

Ce sa faci? sa-mi dai mie problemele tale si ti le dau eu pe ale mele, sa ai motive sa te vaiti!