Esti una dintre ele?
Da, au metabolsmul rapid, ard mai multe kcal decat alte persoane si, de asemenea, nu mananca atat de mult precum crezi tu
Au arderi bune si din ce am observat eu sunt si persoane active si nu mananca chiar toata ziua non stop plus consuma anumite categorii de alimente de ex stiu barbat de baloteaza mult si cartofi prajiti si fainoase si multe fructe si carne dar nu consuma nimic dulce [ biscuiti, ciocolate, prajituri, fursecuri, napolitane, budinci etc] pentru ca nu ii plac.
Dar daca nu mananci mai deloc mancare, ci numa ce ai precizat u in ultimul rand
Am constatat ca dulciurile is o problema grava la dieta, mai grava ca carnea.
Mai recent cam orice ai minca are zahar... asa ca pur si simplu daca nu maninci dulciuri asta nu inseamna ca nu bagi zahar in tine.
Https://www.google.com/......ps?/search
da, e chestie de arderi/metabolism
se pare ca, chiar trebuie sa mamance foarte mult ca sa ajunga la necesarul de calorii
chiar stiu ca Keira Knightley e asa, la un moment dat s-a luat in piept cu o revista care a dat-o exemplu la nustiuce chestie de nutritie, cand de fapt ea asa e in mod normal, nu se infometeaza
Nu exista.
La 16 avem 40kg sau chiar 39. Sa.ti faci o idee, 16 ani inseamna clasa a 10a. Supărat, m.am apucat de fiare. Am băgat la troaca despre alimentație, antrenamente si recuperare și pe la 20 aveam 80-82 kg . Raspunsul pe scurt (daca vrei sa pui pe tine, nu îngrășat, pus pe tine- asta înseamnă să arăți bine) este Surplusul Caloric. De aici, citesti tu (tema pentru acasa ). Carbohidrati complecși (fructe legume prea cartof mazare musli ovaz, găsesti liste complexe pe google, alegi ce.ti place si iti permiti), grasimi sănătoase.