Exista tratament farmaceutic...
Dar depinde de varsta... Daca esti la pubertate singurul remediu este rabdarea pentru ca nu o sa scapi de ei...
Am auzit si eu de lamaie si usturoi... dar lamaia nu e buna de nimic, iar usturoiul... n-am incercat si nici n-am de ganddupa cum am mai zis-o si pana acum, poti folosi Zinerytda rezultate indiferent de tipul de tennu e natural dar daca da rezultate ce mai conteaza? Daca vrei sa afli mai multe, da-mi mesaj privat
Pai il indepartezi cu abur si cosurile se fac de la mancaruri ce contin grasimi si altele
Da. Nu mai manca carne!
Serios vorbind, daca ai un corp curat pe dinauntru pielea ta va reflecta asta. Asa ca fa o curatire interna, adica tine postul si curata-ti intestinele iar extern foloseste Sole diluata si ne care vindeca afectiunea. Daca vrei detalii trimite-mi un mail fiindca am mai postat un raspuns despre Sole si nu vreau sa se creada ca-mi fac reclama aici. Aici sint doar pentru a-i ajuta pe necunoscatorii din domeniul sanatatii.
Uite ce am gasit despre acnee:
1. O dieta pentru acnee http://dietesiintretinere.blogspot.com/2009/09/dieta-impotriva-acneei.html
anonim_4396 întreabă: