Anxietatea sau neurotismul este o stare afectiva prin caracterizata printr-un sentiment de insecuritate sau atunci cand trebuie sa spui ceva si esti cuprins de frica ca te vei incurca si vei primi un raspuns prost din partea celui caruia te-ai adresat, desi stiai ca este corect ce aveai de spus.Nu este motiv de ingrijorare, dupa parerea mea si a multor medici nu este nevoie de calmante care mai tarziu sa iti dea dependenta sau sa iti spele creierul.Eu nu ti-as recomnada in nici un caz controlul la psihiatru. Daca vrei poti consulta un psiholog, dar daca vrei sa te tratezi de asa ceva. Daca este ceva legat de un examen sau un test care urmeaza a doua zi sa nu iei niciodata calmante inaintea acestuia.Scapi de anxietate dar nu iti vei mai aduce aminte multe din informatiile retinute inainte si nu te mai poti concentra.
E foarte dureros sentimentul ala inverted, tine continuu si e raportat la tot ce vad si aud, cand ajung acasa sunt complet epuizat. e minunat ca nu recomanzi psihiatrul sau medicamentele, in sfarsit, un om nemanipulat. am sa renunt la idee. ''learning to know anxiety is an adventure which every man has to affront if he would not go to perdition either by not having known anxiety or by sinking under it. He therefore who has learned rightly to be anxious has learned the most important thing.'' kierkegaard
multumesc pentru ideea de examen, si chiar planuiam sa iau neuroleptice atunci.
Buna.Nu te juca cu anxietatea.Pentru anxietate nu se ia pastile la parere, ci numai ce iti prescriemedicul psihiatru. Nu e vorba de medic phiholog ci de medic psihiatru, zic asta pentru ca am patit. Si sa stii ca papstilele care ti le recomnada, acel tratament se face internat sau la domiciliu.Nu mai ai ce cauta la scoala, deoarece te sedeaza asa de bine, adica iti da acea liniste sufleteasca si siguranta incat nu mai esti atent la ore sau la orice activitate. Pe pielea mea deoarece am suferit de anxietate si am fost internat o luna. Nu ai de ce sa-ti fie frica, mergi la un psihiatru si spune ce ai.In urma investigarii(eu am dat raspunsuri la niste intrebari) medicul va trage corect diagnosticul si va da tratamentul potrivit. Acasa daca esti in stare mai usoara si internat daca esti in stare mai grava. Aceste medicamente iti provoaca somnolenta, vei dormi mai mult, vei avea o liniste sufleteasca incat nu te vei mai putea concentra la ore. Multa sanatate.Deci mai ales in cazul anxietatii, medicamentele nu se ia fara consultatie.
Prostii ramon, daca n-as avea anxietate n-as simti ca am suflet de ce sa imi sterg mintile cand exista valeriana si sunatoare si...asa se descurcau in evul mediu
Ok,am spus parerea mea si cazul meu care era foarte grav.Cu valeriana si sunatoare am tinut tratamentul de dupa internare care desigur are efecte benefice.Eua junsesem sa am si halucinatii de la aceasta afectiune ceea ce a trebuit sa fiu internat si desigur cred ca mi-au spalat creierul cel putin un timp cat am fost internat pentru ca sincer nu stiam ce e cu mine si nu imi aduceam aminte de multe altele.Asta pana am incetat acel tratatment dar si anxietatea a fost exterminata.Acum nu mai simt acea frica si teama, e dusa. Are dreptate si InvertedDeformity.In cazul tau ca nu este grav poti consulta psihiatrul, si nu cred ca numai cu ceaiuri te poti trata. In aceasta societate mai ales.Cei din evul mediu posibil ca nu aveau stresul celordin ziua de azi si nici un program de tinut. Si cred cu tarie ca cei din evul mediu nu aveau nici oamenii rai pe care ii avem noi in ziua de azi.
Indiferent de cati oameni rai si legi rele exista azi, nu sunt de acord ca oamenii buni sa se trateze ca niste pisicute.
totul se reduce la munca, cat timp muncesti esti in siguranta cu tot cu cinismul tau.
nu sunt obedient e cel mai grav lucru pe care il pot zice.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: