| alinutza4a a întrebat:

Stiti vreo crema anticelulitica buna? adica care chiar functioneaza? plss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| yoysh a răspuns:

Eu stiu cea mai buna reteta impotriva celulitei, "crema" asta o prepar in casa: amesteci 2 linguri e cafea, o lingura de zahar, o lingura de gris si 6 linguri de lapte. inainte de dus te masezi cu aceasta compozitie pe zonele cu probleme(burtica, coapste etc) timp de 5-10 minute, apoi te clatesti. Faci chestia asta de 2 ori pe saptamana si intr-o luna observi rezultatele! sa nu mai spun ca te alegi cu o piele super fina.
In rest incearca sa mananci multe fibre (care se gasesc mai ales in legume si cereale) si sa bei multa apa.
Celulita poate fi si din cauza faptului ca organismul retine apa pe care o elimini consumand alimente diuretice cum ar fi cafeaua.
Bafta!

| enchanted a răspuns:

Da crema de la elmiplant(roz cu rosu)si de la nivea

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la salon specializat și cumperi de acolo, sunt recomandate cele termice pentru împachetare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca masajul cu zat de cafea(15 minute, il poti face si zilnic). Lasa pielea fina si hidratata(cafeaua contine ulei)si in timp va reduce vizibil celulita.

| Kittynika a răspuns:

Mai folosesc si eu dar nu dau rezultate spectaculoase, dar lasa pielea finalove struck.In schimb o sa merg la sedinte de masaj, asta sigur da rezultate.

| AdelaSchiman a răspuns:

Buna! Eu mi-am cumparat niste fiole cu ser anticelulitic cu care ma masam seara inainte de culcare. La mine chiar a functionat, insa a trebuit sa astept 3 saptamani sa vad rezultatele. Ca si pret sunt destul de scumpe, insa le-am luat de la sora cumnatei mele cu un pret redus happy (sunt de la oriflame). Succes Daca esti din Bucuresti iti pot da nr cumnatei mele. adela.schiman@yahoo.com