anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti vreo dieta fara infometare in care slabesti 5 kg in 10 zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU vei putea slăbi 5 kg în 10 zile!
Poate într-o lună, dacă ai "noroc" - DEPINDE cum "reacţionează" organismul tău.

Oricum, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, la sală, zilnic ), te abţi de la dulciuri, mănânci mai puţin ( cantitativ ), NU cinezi după ora 19 şi DOAR ceva "uşor" seara, mănânci DOAR pâine NEAGRĂ ( sau de secară ) şi foarte PUŢINĂ, etc.

Alegi alimente care au mai puţine calorii/zilnic ( pentru a scădea consumul zilnic de calorii ) - vezi tabelele de la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/

http://www.fitness-god.ro/tabel_valoric_alimente.php

http://www.doctor.info.ro/valori_nutritionale.html

Cu această "metodă" eu am SLĂBIT 9-10 kg în 6 săptămâni!
În rest am mâncat orice am dorit ( evident, în cantităţi moderate ).

Se mănâncă la ore REGULATE : micul dejun se ia între 7-8; prânzul se ia între 12, 30-13, 30; iar cina între 18-19.
La ora 10 şi 15 se poate lua o "gustare".

Toate cele bune.

5 răspunsuri:
| Yssy12 a răspuns:

Va multumesc mult de raspunsuri!

| Metin2RoBestWarBoss a răspuns:

Trebuie sa incerci sa nu mai mananci seara. Acesta e cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont cand vrei sa slabesti (poti sa mai faci o cura de cirese /pepene) vreo 1kg de cirese pe zi (dimineata paine putina cu o rosie goala si putina branza cu ceai de plante, la amiaza o ciorba de legume fara carne si fara mult ulei si dupa vreo doua ore multe multe cirese iar seara nimic ) si nu uita sa faci mult sport. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

| Adrian102 a răspuns:

Pai daca intrebaera e serioasa singura metoda e cea chirurgicala, slabeste frumos, usor dreptat, pentru ca daca nu o sa faci asta o sa te ingrasi la fel de repede, trebuie sa iti micsorezi stomacul si asta se face in timp nu de pe azi pe maine ( repet doar chirurgical ). Toate cele bune

| Darius60 a răspuns:

Incearca asta : nu bei sucuri nici un fel de suc numa apa! mananci cum ar fi cand te trezesti mananci ceva sa zicem te trezesti la 8:00 mananci la ora aia dupa aia mai mananci la 11:00 sau 12:00 si tot asa si cand ajungi la ora 6 mananci la ora 6 si dupa aia nu mai mananci nimic seara dar poti manca seara pepene-lubenita dar sa nu bei sucuri doar apa funda?

| danielle12 a răspuns:

Se spuna ca trebuie sa consumi mici porti de mancare de 5-6( sau chiar mai multe) ori pe zi. Insa personal m-am folosit de alta metoda, si mi-a reusit sa slabesc destul de bine)) Incearca sa nu mananci produse fainoase si nici dulciuri ( poti chiar sa nu consumi de loc zahar in decursul acestor 10 zile), nu consuma produse grase; mananca mai multe fructe si legume si >>> nu manca nimic dupa orele 6 seara! Daca intentionezi sa slabesti repede, cred ca ar fi de ajuns 30 minute workout dimineata si seara.
P.S.: Nu fa nici o exceptie, daca vrei ca dieta sa fie efectiva, urmeaza aceste sfaturi si nu ncerca sa mananci nimic din celea ce-am numit. Nu uita sa consumi cel putin 1.5l apa pe zi.....succese!