| Lady_6501 a întrebat:

Stiti vreo metoda la care pot recurge sa imi intarzie menstruatia?
fara contraceptive va rog! funditaAAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deluxe a răspuns:

Auzeam la prietene ca faceau 1 injectie cu vitamina K si le intarzia cu 1-2 zile.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sarcina. Orice alte metode, inclusiv anticonceptionalele, sunt periculoase.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu cred ca nu exista femeie pe lumea asta care sa nu-si fi dorit macar o data acest lucru, fie pentru ca mergea la mare, fie pentru o partida de sex programata si asteptata, dar... cel mai bine este sa lasi lucrurile sa decurga firesc, fara sa faci "inginerii", ca o data dereglat ciclul este posibil sa nu-l mai poti repara!

| cornculapte a răspuns:

Am auzit ca functioneaza cu un paharel de votca. Nu am incercat, ci stiu din auzite, de pe la prieteni si cunostinte, deci nu te asigur de rezultat. Dar nu cred ca patesti ceva daca incerci. Tot la capitolul asta era vinul pentru a grabi menstruatia.

| DonAnonymius a răspuns:

Nu ai cum sa incetinesti menstruatia nici cum sa o intarzii.
Citeste mai multe http://www.sfatulmedicului.ro/......narha_1044

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. daca iei anticonceptionale, ar trebui sa iti mai iei o cutie si sa continui pana cand doresti sa iti vina menstra.alta metoda nu stiu