Tu nu te gîndesti ca avortul este crimă? De ce nu vrei acel copil, cu ce a gresit el sa aiba parinti ca tine?
Ignora-i pe obsedatii precum Cristinel, el are o problema existentiala mult mai grava si vad ca timpul liber nu-i ajuta neuronii sa gandeasca limpede.
Cauta in zona ta, cum n-ai precizat, noi sa te trimitem acum la capat de Romanie?
S-ar putea sa gasesti si online, poate chiar mai multe informatii, dar daca sarcina are 3 luni si jumatate, nu mai poti face nimic si trebuie sa iti asumi.
Cred ca trebuie sa te interesezi in primul rand daca e legal si consecintele legate de subiect asupra sanatatii tale sau daca e vorba de partenerul tau atat fizic cat si mental. Inteleg ca nu va doriti sarcina da e bine sa faceti comparatii ce ar fi mai benefic, sa o pastrati sau nu. Avantaje/dezavantaje si dupa sa reveniti la ce am spus initial. E un subiec prea delicat sa fie discutat aici. Insa apreciez daca cineva te poate ajuta cu un sfat. Numai bine
Bani de prezervativ nu a avut? Dar de avort ai, sa omori un copil nenascut si dupa 3 luni smr eu, la ce te-ai gandit 3 luni? Trebuia din prima sa previi asta, e jale cu lumea ca tine.
Se poate, se face interventie chirurgicala dar sunt putini medici care fac. Intra pe grupul de Facebook "Recomanda un medic" si intreaba acolo. Pregateste-te insa pentru valul de mustrari