Bună!
NU există "somnifere care se elibereaza fara reteta"!
Aceste medicamente NECESITĂ Reţetă/prescripţie medicală!
Deci, NU le poţi obţine fără un consult medical.
Poţi să foloseşti diverse produse pe bază de plante - acestea se pot cumpăra fără Reţetă de la farmacii sau magazine naturiste
De asemenea, aceste medicamente NU se combină cu alcoolul!
Toate cele bune.
Toate somniferele sunt valabile in farmacii doar cu prescriptie si oricum este foarte periculos sa le combini cu alcoolul. Riscul de deprimare respiratorie este mare, chiar si la doze terapeutice. Ar mai fi si varianta subdozarii dar de reteta tot nu scapi.
Din cate stiu, niciun tip de somnifere nu se ofera fara retete. Si sa iei o pastila cu alcool? Evita asa ceva!
Daca ai nevoie de ceva la indemana, un calmant si un sedativ natural este ceaiul de sunatoare. Chiar daca nu isi face efectul, nu poate face nimic rau.
La mine si la mai multi prieteni a functionat. Sper sa iti fie de folos!
E vorba de un alcoolic care devine agresiv, si "sedarea " e singura solutie...de aceea intreb de pastile. eventual daca -ar putea pune in bautura ar fi minunat.din nefericire este vorba de tatal meu.sunt disperata
Nu te sfatuiesc sa folosesti sedative. Stiu ca sunt foarte periculoase impreuna cu alcoolul. Cred ca singura optiune este sa apelezi la un medic, poti gasi pe internet adrese de e-mail sau bloguri ale medicilor care ar putea sa iti fie de folos. Sper sa se rezolve totul si sa nu mai aveti probleme!
IMadeYouReadThisMuahaha întreabă:
anonim_4396 întreabă:
helpme1 întreabă:
dobrin1019 întreabă: