| LaviniuA a întrebat:

Stiti zona aia a glandului neacoperită de prepuț?
Ce faci când simti disconfort la atingerea de chiloți?
Am încercat sa dau cu crema de fata și balsam de buze.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Cum sa simti tu discomfort cand nici nu ai asa ceva? laughing

| LaviniuA explică (pentru lpavel):

Treaba mea dacă am. Nu mai discrimina be baza de gen sad sunt jicnita.

Poate postez pentru un prieten.

| lpavel a răspuns (pentru LaviniuA):

Pai atunci cand pui o astfel de intrebare mentioneaza ca intrebi pentru un prieten!
Dar spune-i acelui prieten al tau ca e prost de rage! laughing la intrebarea asta te gandesti ca pana acum era fata iar acum i s-a facut operatie de sex si i s-a pus penis de aceea nu stie sa se comporte cu el laughing Spune-i deci ca nu are nevoie de creme ci sa traga preputul pe capul penisului si nu va mai simti discomfort!

| LaviniuA explică (pentru lpavel):

Preputul nu acopera tot glandul neaparat. Asta am scris in intrebare. Poate la tine il acopera tot si nu stii.

| lpavel a răspuns (pentru LaviniuA):

Ma faci sa rad laughing pai la unii acopera tot la altii nu chiar tot dar acel putin nu deranjeaza, si da nici la mine nu acopera chiar tot, daca pe el il deranjeaza asta inseamna ca umbla cu capul gol laughing am mai zis sa traga preputul peste cap pana unde merge si nu o sa-l mai deranjeze, iar daca si acel putin il deranjeaza atunci de fapt el are alte probleme si ar fi bine sa consulte un medic! Deci tu ca fata nu ai de unde stii detaliile astea asa ca nu-mi spune tu mie ce si cum ca doar imi cunosc corpul... la fel cum tu stii toate detaliile si absolut tot despre vrabiuta ta iar eu nu pot stii chiar tot asa si invers, tu nu poti stii chiar tot despre cucurigul meu laughing

| MMP2000RO a răspuns:

Până la urmă nu am înțeles: ești băiat sau fată? Sau ești trans? Nu judec, doar întreb, fiindcă nu mi-e clar din întrebările tale.