anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca am fost inconstienta dar asta e am facut prostia.Am iesit imbracata foarte subtire afara fara esarfa sau fular si am racit. Maine am bal la scoala si nu stiu ce sa mai fac am luam nurofen, fervex.paracetalom si decasept plus ceai cu lamaie si tei si nu stiu ce sa mai fac vreau sa-mi treaca raceala repede, mentionez ca mi-a venit si ciclul si ma simt si mai rau, problema e ca maine ma imbrac in fusta si nu vreau sa se observe absorbantul. Ce sa fac?:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| biscuiteletau a răspuns:

Da.e ciudat! Si eu am avut azi un spectacol in aer liber in Bucuresti si ningea si eu eram pe ciclu si cu fusta scurta si cu maneca scurta cu dres si balerini si acum ma doare burta si imi curge nasul si tusesc ma ustura in gat. Cu raceala nu cred ca prea ai ce sa faci da cu ciclu daca ai curaj (depinde si de varsta, ca eu am 12 ani si nu am de foarte mult) si nu crezi ca e foarte riscant ar fi o solutie sa folosesti O.B. Dar nu ti leas recomanda sigur fiindca eu nu am folosit si nu as incerca de acum. Oricum bafta! :*