| BBAlyss a întrebat:

Stiu ca am mai pus aceasta intrebare, dar de data asta vreau sa mentionez ca am avut si pojar si celelalte chestii
Deci, care poate fi motivul?

Inca de aseara mi s-a intamplat ceva ciudat, si ma gandeam ca voi ma puteti ajuta sau ca imi dati vreun sfat, adica ce as putea face

Inca de aseara au inceput sa imi apara ca un fel cosuri, pe ambele coate, la genunchi si in spatele genunchilor, pe burta, iar acum chiar si pe fata.Ma deranjeaza pentru. ca trebuie sa ma scarpin,"ma mananca" foarte tare si rau si nu stiu ce sa fac.Aseara m-am dat cu spirt si crema, dar fara nici un rezultat.

Cine ma poate ajuta?

Va rog! Dau fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa faci varicela a doua oara sau o intoxicatie alimentara sau medicamentoasa. Nu te mai scarpina, ca risti sa ramai cu semne. Ar trebui sa te vada medicul de familie pentru inceput.

| SugarAndSpice a răspuns:

Cread ca ai toxiinfectie alimentare. Si eu am avut la fel. Mam dus la doctor si mi-a dat o mixtura mentolata ca sa nu ma mai manace si un sirop clorocalcin (sa stii ca are un gust groaznic). Sper sa te faci bine.

Bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea fi rubeola. Desi se epune ca se face o singura data, unii o fac de 2-3 ori.