anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca asta nu e deloc cel mai bun loc să spun asta dar am nevoie de un sfat repede. In jurul orei 11:30 am mâncat un plic de nucsoara (15g) pentru ca(stiu, e o mare prostie dar va rog nu ma judecați) ar da efecte halucinogene si te-ar calma. Cam pe la ora 17 am inceput sa mi se umfle ochii (au observat 2 colegi) și acum ma doare de vreo ora capul extrem de râu și de-abia respir, m-am inrosit și imi bate inima foarte tare și părinții nu sunt acasă și nu stiu daca pot suna la 112 ajutor va rog eu nu vreau sa mor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Suna la 112 si mergi la urgente, ai o reactie alergica foarte urata din ce descrii tu aici.Se poate ajunge la soc anafilactic, suna urgent la salvare!

| gabicoo a răspuns:

Ai rămas fără substanțe și ai trecut pe nucșoară? Trage o linie de cacao cu piper și ai să simți că zbori.

| elennaionela14 a răspuns:

Suna la 112. poti suna

| kencarson a răspuns:

Și tremur foarte tare ma dor ochii și simt ca am pulsul 200 chiar nu stiu ce să fac beau multă apă ca ma simt deshidratat

| untu a răspuns (pentru kencarson):

Incearca sa bei o cana -doua de lapte ca se taie efectele!