| Ana_2465 a întrebat:

Stiu ca castaveti pe ochii ajuta la ochii obositi si cercanele, dar intrebarea mea este daca castaveti se pot pune si pe fata adica zeama de castraveti pe fata. Ajuta la ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Da, face fata mai moale, mai pufoasA, mai curata.
PUP:*

| DYsSsA a răspuns:

Da.Tot la cearcane.

| Bubble13 a răspuns:

Da se pot pune. iti revigoreaza fata si scapi de cearcane si de fata obosita si de porii incarcati. iti poti pune de 2-3 ori pe saptamana cateva felii de castravete pe fata si sa stai cu ele 5-10 min sau decat sa iti plimbi niste felii de castravete pe fata si sa stai cu sucul lor pe fata tot asa 5-10 min. sper ca te-am ajutathappy:*

| Overdo5e a răspuns:

Nu am auzit de zeamă, că ar avea vreun efect, deci mă îndoiesc.

| AnaMaryNicol a răspuns:

Buna!
Nu cu zeama lor trebuie sa dai pe fata ci mai exact cu coaja lor (bineinteles cu partea umeda) iti face tenul mult mai fin, si te ajuta sa ai tenul cat mai curat.
Mai poti folosii si coaja de banana, dar si impachetari faciale cu miere care sunt excelente iti lasa chipul ca "un fund de bebelush" de fin.