Nu ai de ce sa iti faci griji. Este ca si cum ti-ar face o poza la dinti. Stai linistita.
Nu nu te doare deloc Doar daca iti atinge dintele care te doare.cum a fost in cazul meu. Mi'e mi-a facut filmul la o masea din spate si cand mi-a pus hartiuta m'a atins la masea.in secunda 2 era gata filmul si mi-a anesteziat. Oricum.vizita la densist e naspaaa. deci mult succes
Nu doare deloc
Pot sa spun chiar din cate imi amintesc, cand eram mic l-am am stricat 45 de filme pentru ca nu intelegeam ca nu am voie sa pun limba peste film.Deci de 45 de ore am repetat procesul si nu am simtit absolut nimic
Cheers
NU,nu te doare. Iti pune filmul intre dinti (o hartiuta mica) si iti face "poza" cu aparatele lor. Ai grija ca filmul trebuie sa ti-l cumperi tu. Era 1 leu.
Nu,nu te doare, doar ca pe mine m-a zgariat putin chestia aia care mi-a bagat-o ca sa poata face filmul. La mine a fost doar la o masea si mi-a pus un fel de "cartonas" acolo, dar l-a infipt bine si m-a cam zgariat... oricum stai linistita, e ok!
Nu te doare pentru ca razele nu sunt la fel de puternice ca si razele facute la picior de exemplu.
Nu te atinge cu nici un ac sau ceva de genu, doar iti fotografiaza dintele
Stai linistita.
Yupppi am facut filmul a fost foarte usor.Va multumesc tuturor pentru. raspunsuri am dat voturi si o funda!
Eu stiu cum e, am avut dintii putin strambi... adica cei din fata si cand sa pun dantura in prostia aia cu forma de dinti m-a durut putin (dar acum ii am perfecti ca am purtat aparat dentar)dar daca ai dintii drepti nu te va durea deloc... sper ca ti'am fost dde folos
Nu doare deloc .am facut si eu...iti pune ceva mic in gura-trebuie sa mesteci-gandeste`te la guma de mestecat.da nu doare deloc
7lrn7 întreabă:
MicutsulPisikuts23 întreabă: