| Gangsta girl` ;x a întrebat:

Stiu ca e o intrebare stupida... m`am racit la ovare ce as putea face sa`mi treaca:-s(inca n`am fost la medik)stitii ceva remedi naturiste?(aa am uitat sa zic la acest tip de control se poate vedea daca mai sunt virgina?:-s)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Pai nu mai sta sa pierzi timpul...mergi cat mai repede la doctor. e o problema foarte grava... poti in viitor sa nu mai poti face copii. du-te mai repedede la medic

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, in urma consultului medicul va vedea daca ti-ai inceput viata sexuala. Oricum, te va intreba inainte de consult si e foarte important sa-i spui, fiindca etiologia si prin urmare tratamentul variaza mult la femeile cu viata sexuala fata de virgine. Nu exista tratamente naturiste fara medic pentru asa ceva.

Abh
| Abh a răspuns:

De unde stii ca ai o anexita? Asta numai ginecologul ti-o poate confirma. Anexita nu se trateaza cu remedii naturiste, ea se tra teaza cu antibiotice si antiinflamatorii. O anexita netratata poate sa te lase infertila pe viata! Nu o neglija si du-te la medic.

| hamsterx a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la farmacie sa intrebi, femeile d acolo te`ar putea ajuta asta in cazul in care nu vrei sa te duci ink la medic. ori la plafar. dar indicat este bineinteles medicul, te pup:*

| scumpikkk a răspuns:

Sfatul meu e sa mergi la medic, nu stii in ce stadiu e raceala, mai ales la ovare, cu probleme din astea nu e de joaca, poate ai nevoie de medicamente, antibiotice, asta numai medicul ti le poate spune nu noi, si de unde stii sigur ca e o raceala la ovare? poate fii altceva, repet : nu mai lasa timpul sa treca si mergi la medicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca se vede ca nu mai esti ce? nu e a ta? nu faci ce vrei cu ea? mergi repede la doctor, ca e jale.nu pierde timpul ca faci alte complicatii si poti s-o patesti.si asa ai patit-o.ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se poate vedea daca esti virgina sau nu la control