anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca epilepticilor le este interzisa privarea de somn!
Dar sa zic, ca la un anumit eveniment, o nunta, un revelion (ca tot a fost azi noapte) nu au voie sa stea trezi pana pe la 3-4 dimineata?
Adica apar din nou crize daca iti privezi somnul la cateva evenimente anuale, 5 evenimente pe an, maxim sa zic!
Multumesc!
Dau FUUUUNDAAAAA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asa cum am zis, nu poti sa o faci nici o data pe an, nici mai rar, nici mai des. Fiindca pierderea programului de somn poate induce crize de epilepsie si orice criza se poate transforma in stare de rau epileptic care este mortala. Crezi ca e cineva atat de prost sa isi riste viata o data pe an doar pentru o petrecere?

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, apar crize daca te privezi aiurea de somn, oricand o faci si oricat de des. Epilepticii au un regim de viata mai strict, nu stau niciodata pana la 3-4 dimineata, sanatatea e mult mai importanta decat un revelion

| Dezvi a răspuns (pentru Brigaela):

Mă refer o data pe an, nu zilnic

| Brigaela a răspuns (pentru Dezvi):

Asa cum am zis, nu poti sa o faci nici o data pe an, nici mai rar, nici mai des. Fiindca pierderea programului de somn poate induce crize de epilepsie si orice criza se poate transforma in stare de rau epileptic care este mortala. Crezi ca e cineva atat de prost sa isi riste viata o data pe an doar pentru o petrecere?

| Donsavas a răspuns:

N au voie in general dar pot avea si exceptii de la regula. Singura condiție este să si respecte programul de somn după.