Draga Mady, acuma imi e clar, sunt himene mai groase, cumva fibroase, care nu stiu de ce nu apar in imagini online ca atare, asa ai si tu, fiind neregulat iese si un triunghi in afara, dar nu are nimica. Cine se fereste de confuzii nu te face proasta, multi spun vulvei vagin. Dumnezeu sa te ajute, copil cuminte.
MadyMaduMadalina ala e clitorisul ce spui tu acolo, iar in stanga si in dreapta sunt labiile, himenul se afla chiar la intrarea in ``pestera``e o mica membrana subtire.
Draga WeCan stiu perfect unde e clitorisul. Nu ma fa proasta Eu am zis la intrare in vagin, nu deasupra labiilor Stiu si eu ce fel arata un clitoris si unde e pozitionat.
Draga Mady, acuma imi e clar, sunt himene mai groase, cumva fibroase, care nu stiu de ce nu apar in imagini online ca atare, asa ai si tu, fiind neregulat iese si un triunghi in afara, dar nu are nimica. Cine se fereste de confuzii nu te face proasta, multi spun vulvei vagin. Dumnezeu sa te ajute, copil cuminte.
Draga Mada, hai sa ne calificam termenii. Vaginul e tubul, iar tot ce e afară, labii mari, mici, uretra, clitoris constituie vulva, chiar dacă americanii îi zic "vagina". Himenul e în vagin, sigileaza tubul ca nimica sa nu intre fără sa lase urme.
ȘI Himenul, de regula nu se vede fără oglinda, pentru ca e o membrana perforata, un pic înăuntrul corpului.
Daca desfaci labiile se poate vedea himenul. Dar da, cu o oglinda, poza sau daca nu te uiti dupa himenul propriu
Pai aia zic, cu oglinda. Iar sa te uiti la altcineva, nu prea e frumos. Buna seara.
Pai..asa m-am uitat si eu. Cu o oglinda Dar nu stiam sigur daca acela e himenul sau nu.
Daca e la intrarea in vagin si nu mai sus, jos, stanga, dreapta, atunci da. De ce nu cauti mai bine poze pe net si diagrame biologice unde arata cu aproximatie fiecare componenta + detalii?
anoooonimm77 întreabă: