Starea de greata si voma este datorata parazitilor intestinali.
Ia tratament de la farmacie si elimina-i, si vei scapa de starile acestea.
Atentie, din momentul cand ai inceput tratamnetul pentru parazitii intestinali, pe o perioada de 3 saptamani NU se manaca sau bea, nimic dulce sau lactate!
Multumesc!
Oricum dulce nu prea mâncam nici inainte.Trebuie să iau albendazol luni am luat 2 pastile si lunea viitoare altele 2.Si dupa ce termin tratamentul tot nu am voie produse lactate?
Oricum sucuri nu prea beau, doar putin din astea naturale ca alea nu acid am auzit ca nu prea fac bine stomacului in general dar și viermilor
Medic de familie - telefon, programare, vizita, tratament rezolvare
acolo, nu aici
Baftă
Am fost la medicul de familie si mi-a spus sa iau albendazol! Nu am luat eu asa de nebună
Si am intrebat daca sunt normale simptomele astea.
De pe medic nu-l crezi (îndeajuns) și ne crezi pe noi, ignoranți bieți abslovenți de gimnaziu?
Vorbim de sănătatea ta
Nu este vorba ca nu-l cred dar am luat pastilele și cam tot așa ma simt si nu cred ca si-ar face efectul îndeajuns sa ii omoare
Pai consum dar parca ii activez
Ei mor de usturoi.
Mai este și varianta să faci o clizmă cu o soluție de usturoi, dar e mai complicat.
Eu consum usturoi dar tot imi este greata chiar nici pastilele par sa nu-si faca efectul
Este un tratament de durată.
Si am incercat si cafea si lămâie dar tot nu imi trece greata. Si nu cred ca au murit
Eu iau Duador-albendazol(prescris de medicul de familie) pentru viermi dar am luat ieri si astazi par a nu-si face efectul cum ma asteptam.
Ce tratament?
Nu 2 zile, ci două săptămâni. Atâta trebuie luat ca să aibă efect.
Mi-a zis sa iau 2 pastile ieri( in ziua in care mi-a dat tratamentul) si inca 2 peste o săptămână (adică lunea viitoare) dar totusi ma asteptam la o schimbare ca credeam ca alea de ieri omoară viermii si alea le care le voi lua luni sa le omoare si ouăle
Si am 10 pastile
Dar doar 4 trebuie sa le iau adică cum am spus am luat 2 ieri si 2 peste o săptămână si a zis sa ia si familia pentru ca sunt sanse sa fi luat si ei
Să iei exact cum a zis el, nu cum am zis eu.
Ăla de ieri i-a omorât pe cei vii. El nu le putea omorî ouăle. Cei morți nu se vor mai oua.
Au mai rămas doar niște ouă.
Acum din ele o să iasă oxiuri. Până luni ei nu vor fi maturi care să depună alte ouă.
Astfel luni vei avea numai oxiuri tineri.
La dai medicamentul.
Acum vor muri și ei.
Nu mai ai nici ouă și oxiuri.
Ai scăpat.
De aceea să asculți de medic.
Cel de peste o săptă
Multumesc!
Oricum asa făceam, dar nu inteleg daca am omorât viermii imi este foarte greata de dimineata si in timp ce mănânc, doar nu este de la oua(ouăle de viermi)
Eu credeam ca oxiurii dau stare de greata nu si ouăle lor?
Daca ai oxiuri ai mare grija la ce maninci - fara lactate, fara dulciuri, dimineata daca poti sa maninci pe stomacul gol 1-2 catei de usturoi, cu atit mai bine. Legat de mizeriile alea toxice pe care le iei pentru oxiuri... permite-mi sa fiu rezervat.
Nu este bun tratamentul? Asta mi-a spus sa iau. Mănânc usturoi pe stomacul gol dar parca ii activez, dulciuri oricum nu pot sa mănânc ca nu pot mânca nici macar mâncare.
Sunt convinsă că am oxiuri pentru ca sunt mici si albi, sunt subtiri si rotunjei! Am mai avut dar oxiuri niciodată, se poate sa ii fi luat din apa sau de la persoanele care au deja.
Pai de la usturoi vor sa fuga. Leacul 100% eficient dar greu de gasit e petrolul medicinal. Marele avantaj e ca nu iti face ficatul franjuri ca mizeriile astea recomandate de medici si farmacisti. https://www.oncoshop.ro/......0-ml/41-76 - daca ai pe cineva in Germania, acolo e vreo 8-9 EUR sticla. Nu vorbesc din auzite, junioara mea a avut oxiuri si cu petrol medicinal a mers de minune sa scapam de ei.
Miini nespalate, in general. Din apa slabe sanse. Traiesti la tara?
Ti-ai dat seama (
Da locuiesc la tara si parca anul trecut sau acum 2 ani am avut limbrici si a fost mult mai rau dar nu aveam greata asa de dimineata, aveam in timpul zilei di era mai grava
Multumesc! Voi incerca si aceasta solutie
Si tot așa avea greata de dimineata? Daca as scapa de greata asta as fi cea mai fericita
Din pacate nu am pe nimeni in Germania
Dacă nu imi trec cu astea voi mai incerca si alte pastile care să-și facă efectul
Dar in Romania nu cred ca se gaseste, nu?
Off... banuiesc ca apa de la fintina, filtre din parti.
Nu prea avea greata. Dimineata ii dadeam un cubulet de zahar cu petrol medicinal. De multe ori minca inclusiv dulciuri si lapte. A, da, seara se dadea cu ulei de cocos la anus - ajuta la iritatii si nici nu le place deloc oxiurilor...
Ti-am dat link. Chiar daca 180 RON e exagerat, merita. E un remediu INCREDIBIL si pentru infectiile tractului respirator superior (amigdalite, faringite, laringite) - nu vorbesc din ce am citit, ci din ce am experimentat pe pielea proprie.
Cum i-am luat, i-am luat.
Acum sa imi treaca!
Posibil de la apa
Am auzit ca nu e bine sa mănânc dulciuri cat timp am viermi.
Nu am ulei de cocos
Posibil...Dau toti banii numai sa imi treaca
Da, asta cu dulciurile asa e. Daca bagi petrol medicinal merge fara probleme. Bine, oricum ideea e sa nu exagerezi cu dulciurile chiar daca nu ai probleme cu viermii. Atit ulei de cocos cit si petrol medicinal poti achizitiona online fara probleme. La petrol ti-am dat deja linkul. Ulei de cocos gasesti pe toate drumurile, din fericire nu e foarte scump si il poti folosi la extrem de multe chestii. https://www.sanovita.ro/......u-in-casa/ - cel la care fac reclama in pagina la 15 RON e o oferta excelenta.
Ideal e sa nu dai chiar _toti_ banii. Trebuie sa mai si maninci cate ceva pe linga. Incearca sa maninci chestii mai neutre, pe cit posibil fara prajeli si grasimi. Pilaf, salate, cate un gratarel.
Am zis si eu asa
Grătarel nu prea cred ca ii priește stomacului mai ales viermilor.
Chiar astazi am mâncat salata.Dar cel mai bine e o supa, nici nu imi este greata si o mănânc si rapid
Gratar de pui nu le prieste viermilor. Fara ulei, fara zeama. Doar ceva carne usurica.
De asta de la cartofii prajiti imi era greata? de la ulei
Oricum imi este de la orice dar mancarurile cu ulei chiar nu pot sa le consum.
Bingo. Fara grasimi pe cit posibil. Supa cit mai de legume, fara ulei/grasime animala.
Multumesc de sfat
Oricum asta consum in ultimul timp
User252426 întreabă: