| mishu_4386 a întrebat:

Stiu ca o sa sune ciudat, si o sa radeti, am 11 ani si ca tot vine Craciunul i-am cerut lu' mama sa-mi aduca cadou gantere, si i-am zis sa-mi ia una de 2kg si una de 3kg, vreau sa stiu daca exista riscuri sa raman mic, sa nu ma mai dezvolt si asa mai departe ca 2kg nu e chiar mult, cat o sticla de 2litri... da la varsta mea? si i-am cerut asta cadou din mai multe motive, practic tennis si vreau sa pot lovi tare, la scanderbarg(nu stiu daca am scris bine) ma bat si cativa prieteni din clasa si vreau sa le-o intorc. Mama a zis ca o sa-mi ia asa ca sa nu ziceti ceva de genul:da mamica o sa-ti ia? Astept raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| denisa0906 a răspuns:

Pai dale ceaiu la aia din clasa... da poti sa faci si cu caramizi fier... ce gasesti prin lucrurile lu taicatu` happy :X da sper sa ai si niste gantere din aleahappy

| Mihai_6663 a răspuns:

Nu o sa ramai mic...rami mic doar daca faci exercitii cu ridicari mari de greutati peste nivelul umerilor(adica soliciti coloana) dar personal nu cred ca ramai mic chiar daca faci asta...
Si pentru skandenberg se foloseste mai mult antebratul.asa ca pune-l la munca mai mult

| mishu_4386 explică:

Nu vreau sa-i bathappy vreau doar sa fac mushchi big grin

| catel a răspuns:

Gimnastica conteaza enorm, intarirea muschilor si nu marirea lor. incepe cu exercitii simple si corecte si vb dupa o luna. dog.catel

| airjordan23 a răspuns:

Eu iti recomand sa faci niste exercitii fizice. Daca, chiar vrei cere parerea unui antrenor.Si apropo unde faci tennis? Si eu fac si am tot 11 ani laughing)

| aurel20 a răspuns:

Nu iti recomand asa ceva fara sfatul unui antrenor la varsta asta esti foarte fragil si doamne fereste mai patesti dar sfatul meu este sa iei lectii de arte martiale si in scurt timp o sa i pui la respect pe toti AI GRIJA SA NU II BAGI IN SPITAL SALUTARE