| Wehrmacht a întrebat:

Stiu ca pare aiurea! Azi la scoala m-am luat la bataie cu unnu'. In fine, s-a terminat cu bine fara sa pateasca cineva ceva ca am nu m-am coborat la nivelul lui si nu l-am si lovit. Dupa ce a inteles ca nu poate sa ma bata si pleaca, vine desteptul clasei, Tudor, si ca prostu' care cere bataie zi de zi(Asta si face)ma impinge si ma injura. M-am dus cu pieptul intr-o bara de pe terenul de fotbal.Problema este:
Ma-m lovit la piept, in stanga unde simti bataile inimii. daca apas mai jos de umar ma doare cred ca osul. E ceva grav? Ma mai doare putin si cand umplu plamanii cu aer. Poate sa se fi indoit osul sau ceva de genul asta si sa apese pe plamani sau inima?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| JuliusCaesar a răspuns:

Daca durerile nu dispar este recomandat sa vezi un doctoc.

| ZvT a răspuns:

Eşti un tocilar, rupele capul, nu te cobori la nivelul lor, dai dovadă de caracter. Nu ai nimic, ia un paracetamol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic poate fi ceva grav; nu sta asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la medic; nu sta asa! Nu poate fi vorba de o fractura insa poate e doar o leziune usoara care trece in cel mult doua saptamani!

| Wehrmacht explică (pentru ZvT):

Nu sunt tocilar dar sunt tampiti profesorii din scoala, aia si daca e gata cineva sa te impuste iti spun sa te duci la ei chiar daca nu ii face mai nimic.Deja am 8 la purtare nu vreau si mai jos.

| ZvT a răspuns (pentru Wehrmacht):

**** mea, loveşti unu doi şi nu mai ai treabă. Dacă ai note bune nu se întâmplă nimic grav.

| YukiMrM a răspuns:

Stii care e faza, astia ma dispera, desteptii astia de care zici tu. daca nu ii dai cu capu de toti peretii si ii bati pana raman inconstienti nu rezolvi nimic. ii bati bine. eu in a 8 a am spart trei geamuri din scoala, m-am imbatat si am vrut sa violez o colega in toaleta si am injurat, lovit si scuipat cativa profesori. nota 7 la purtare, clasa am trecuto. sunt la un liceu bun.

probleme? rupele capu la toti si te respecta toti! daca lasi garda jos se pisa pe tine asta e lumea in care traim.

| mariana_1976 a răspuns:

Salut, mai bine du-te la spital; nu cred sa ai probleme la inima pentru ca nu se afla chiar in partea stinga, dar in centru indreptata spre partea stinga a corpului. Poate plaminii sunt mai fragili, succes.

| Wehrmacht explică (pentru YukiMrM):

Nu,ala e irecuperabil, l-a batut unu' de la rupt si a doua zi iar la injurat si impins in alti colegi.

| FL3IMO a răspuns:

Un singur sfat asa mi se mai intampla si mie sa ii las sa dea ca orcium nu putea dar si-o luau in cap si maine, poimaine te si bat faca mine rupele capu in ei dai dracu ei daca se iau de tine degeaba (Un sfat cand se ia cineva de tine dai una dupa cap si iti garantez ca ameteste si il poti bate ff usorwinking )