Eşti un tocilar, rupele capul, nu te cobori la nivelul lor, dai dovadă de caracter. Nu ai nimic, ia un paracetamol.
Stii care e faza, astia ma dispera, desteptii astia de care zici tu. daca nu ii dai cu capu de toti peretii si ii bati pana raman inconstienti nu rezolvi nimic. ii bati bine. eu in a 8 a am spart trei geamuri din scoala, m-am imbatat si am vrut sa violez o colega in toaleta si am injurat, lovit si scuipat cativa profesori. nota 7 la purtare, clasa am trecuto. sunt la un liceu bun.
probleme? rupele capu la toti si te respecta toti! daca lasi garda jos se pisa pe tine asta e lumea in care traim.
Salut, mai bine du-te la spital; nu cred sa ai probleme la inima pentru ca nu se afla chiar in partea stinga, dar in centru indreptata spre partea stinga a corpului. Poate plaminii sunt mai fragili, succes.
Un singur sfat asa mi se mai intampla si mie sa ii las sa dea ca orcium nu putea dar si-o luau in cap si maine, poimaine te si bat faca mine rupele capu in ei dai dracu ei daca se iau de tine degeaba (Un sfat cand se ia cineva de tine dai una dupa cap si iti garantez ca ameteste si il poti bate ff usor )