| Maria_3931 a întrebat:

Stiu ca pare prostec: Daca beau apa si compot de visine si de corcoduse...ma ingras?(spun asta pentru ca nu mananc foarte mult si dupa ce beau aceste lichide ma urc pe cantar si vad ca m-am infrasat)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Atunci cand te urci pe cantar imediat dupa ce ai mancat acesta arata mai mult deoarece organismul tau nu a terminat de asimilat tot ce ai mancat. Exista sanse egale sa te ingrasi si sa nu te ingrasi depinde doar de organism.Dar da si compotul poate ingrasa pentru ca in compozitia lui intra foarte mult zahar.Lasa sa treaca cateva zile in care cantinua sa mananci asa iar apoi cantareste-te si vei afla singura raspunsul.

| JustMe_8048 a răspuns:

Nu cred.e un lucru banal ce zici tu... Cum sa te ingrasi de la compot si apa LOL. laughing Oricum depinde de metabolisum fiecaruia poti sa mananci putin si sa te ingrasi in cazul unor persoane, alte persoane pot manca mult si nu se ingrasa nici macar 1 kg.

| AlexanderTheG a răspuns:

straight face normal ca NU doar daca te balonezi de la atatea lichidelaughingrolling on the floor

| myyno a răspuns:

Mentii lichide in organism

| fluturash_4893 a răspuns:

Depinde de matabolism dar nu cred incearca se te urci pe cantar dupa cateva ore sau mai bine zis zile si atunci sa vezi...si este bine ca consumi lichide ajuta la detoxifiere