Fetele inceteaza sa mai creasca pe la 18 ani, asa ca nu prea ai sanse sa cresti mai mult de 1-2cm.
Cresterea e reglata prin alte mecanisme, asa ca daca dormi toata ziua nu o sa cresti mai inalta. Singura legatura intre somn si crestere e data de faptul ca creierul, organul care controleaza totul, inclusiv rata cresterii, are nevoie de somn pentru a functiona corect.
Da-mi mie din inaltimea ta:d.si nu stiu si nu cred. Nu cred ca are treaba cu somnul, daca asa e organismul tau asta e, o sa te opresti tu... Oricum nu cred ca ai ce face si nu cred ca are legatura cu somul sau poate ca are dar nu cred ca daca nu mai dormi nu mai cresti deloc adica ceva in genu: dormi cred 3 milimetri pe luna si daca nu dormi cresti 2.9 adica nu se observa deci dormi si asteapta pana te vei opri. daca nu consulta un medi.asta e parerea mea
Acum depinde de organismul fiecaruia, dorm noapte 8 ore,ziua inca doua, dar de crescut, nu am crescut deloc in inaltime
Absolut nu corpul iti creste si cand esti treaza iar fetele inalte sunt frumoase si pline de gratie.(doar nu vei creste 3 metri )