| Monkeyfunky a întrebat:

Stiu ca poate va fi ciudata intrebarea, dar… dr ginecolog mi-a recomandat o crema vaginala numita Dalacin pentru a-mi trata infectia, eram intr-o graba si am uitat a intreba daca acesta poate interfera cu medicamentele orale. Eu iau o pastiluta zilnic de 25mg pentru durere cronica, se intampla ceva daca incep tratamentul vaginal(care este o crema) diseara in timp ce sunt pe alte medicamente? Dr nu mi-a raspuns inca la telefon si nici la e-mail. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are de ce sa interfereze, ca una trateaza local, doar vaginul pe cand cealata este anti-durere.
In orice caz, este bine sa stiu ca sexul este interzis pana la vindecarea com, pleta a vaginului!

2 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Daca nu raspunde medicul mergi la o farmacie si vorbeste cu farmacistul/farmacista de acolo.

In prospect scrie:
" Utilizarea altor medicamente

Unele medicamente, utilizate concomitent cu Dalacin C, pot afecta felul in care Dalacin C actioneaza, sau Dalacin C poate afecta felul in care acestea actioneaza. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati oricare dintre urmatoarele medicamentele: eritromicina sau medicamente cu proprietati de blocante neuromusculare.

Va rugam sa informati medicul dumneavoastra sau farmacistul daca utilizati sau ati utilizat recent oricare alt medicament, chiar daca a fost obtinut fara prescriptie medicala."

| IceRope a răspuns:

Ai alergie la citit și înțeles prospectele medicamentelor?