Buna! In cel mai fericit caz o sa te doara cand o elimini. asta daca ai avut norocul sa o inghiti fara sa te sufoci deoarece este dintr un plastic dur. Fie iti poate perfora stomacul, sau intestinele.iar de aici se poate ajunge la necesitatea unei interventii chirurgicale pentru a o scoate. In orice caz nu e tocmai indicat.
, dar totusi daca ai inghitit o.sa zicem..mergi si discuta cu un medic deoarece poti avea probleme.iar daca se afla la statutul de idee nimic nu are pruoritate in fata sanatatii si poate chiar a vietii. sper ca te am ajutat. Funda?
Dai sfaturi doar pentru funda? Jalnic...
Buna. In cadrul unui site ce are un format de asa natura incat este necesara strangerea sau acumularea unor decoratii(cum ar fi supranumitele,, funde"=desemnarea raspunsului ca fiind cel mai bun si deci castigator)trebuie sa ne conformam si sa intelegem ca fiecare are dreptul de a solicita in urma unui raspuns pe care il considera folositor o astfel de rasplata din partea celui care a fost ajutat(daca a fost ajutat). Nu gasesc nimic jalnic in asta deoarece consider ca am dreptul de a aminti asta atunci cand eu consider ca am fost de ajutor, ci nu am cerut o pe,, ochi frumosi". si daca tu nu te poti adapta atunci sterge ti contul caci nu este locul tau aici. Iti multumesc!
Faza e ca in ianuarie m-am despartit de un baiat.Si a venit in tara si m-a contactat pe Facebook.A observat ca vezi tu doamne imi da ador si comentarii un baiat si a mai observat ca pe whatsapp am numarul de la acel sim si ca de ce nu ii raspund.I-am zis ca nu sunt obligata sa ii arat telefonul.A zis ca nu vrea telefonul ci simul chiar daca "nu-l mai foloseam" sa vada el ceva.Devenise enervant, se tine dupa mine cand ieseam in centru, cand mergeam la magazin.Si am inghitit simul ca sa ii "dovedesc adevarul". Chiar daca normal nu eram obligata sa ii arat, m-am saturat sa fiu bombardata pe Facebook cu mesaje sau sa imi tina calea oriunde merg ca vrea sa vada el ceva la acel sim.L-am inghitit in fata lui cand m-a obligat pe strada sa scot simul.A fost super jenant, mai ales ca trecea lumea.
Scoate el cartela când iti face clismã.
Nu poti iniția apeluri, ar trebui să înghiți și telefonul (vezi să fie unu mic)
Nimic grav; doar o perforatie a stomacului, sau "o iesire cu strigaturi".
O idee era sa iti provoci voma dupa ce ai inghitit-o ca acidul din stomac sa nu defecteze sim-ul. Glumesc. Ideea cu voma e pe bune. Baga laxative si o sa iasa singura pe cealalta parte. Nu mori din asa ceva. Si daca e nano sau micro, nu o sa te doara. nici cea normala nu cred ca o sa iasa cu probleme. Am inghitit noi si mai rele cand eram mici si nu am murit
Eliminare de SIM placuta iti doresc!
Ce "ati inghitit" voi nu este treaba noastra; suntem baieti discreti.
)))))) Ti-as da funda pentru raspunsul asta
Ai pus, in mod gresit un a; funda nu vreau!
Faci conexiune wireless cu toate telefoanele din țară si te transformi in Robot Boy.
marya întreabă: