| Saturday a întrebat:

Stiu...intrebarea asta va parea ca-s o nespalata, dar nu sunt.Am fost la rau la tara si am luat raiecryingcryingcryingcum scap de raie?crying(crying(cryingdau funda numai celui care nu rade de minesad...am fost la doctor... m-am linistitbig grina spus ca nu e scabie e o iritatie si mi-a dat un siropbig grinbig grinbig grinva mersi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Te duci la doctor. parintii tai nu stiu ca ai raie? uita-te pe aici si nu mai amana vizita la medic :|
http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-de-piele/scabia-raia_1368

| luna a răspuns:

Nu e o problema mare.Se intampla. Mergi la medic sa iti confirme ca ai scabie. In farmacii gasesti creme speciale.Nu intarzia caci scabia e molipsitoare iar netratata la timp aduce consecinte.Important e in timpul medicatiei sa nu te scarpini.Succes.

Răspuns utilizator avertizat
| Nomatterwhattheysay a răspuns:

Nu mai astepta, du`te imediat la medic, iti va da un tratament, sigur vei scapa cu bine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oo... Ce naspa. Cel mai bine ar fi sa consulti medicul. El iti va spune exact ce trebuie sa faci.Nu iti face griji.

| Saturday explică:

Va multumesc.Am fost chiar azi si mi s-a spus ca nu este scabie, este o iritatie.happyce frica mi-a fosthappy

| Chrystyne a răspuns:

Mergi la doctor, sigur exista tratament