| sara_1153 a întrebat:

Stop "Gripei porcine", ultima arma de control si manipulare in masa.
Stirile depre acest virus A (H1N1) s-au propagat cu o viteza cu mult mai mare decat insasi virusul in sine creand o panica generala. Avem totusi puterea de a face ceva si de a spune STOP gripei porcine, manipularii in masa si gasirea unei solutii pentru aceasta criza care nu aface altceva decat sa tina lumea intr-o panica absurda.
Cu totii putem face ceva dar trebuie sa facem ACUM!
De ce sa stam in teroare si nehotarare pe o perioada nedeterminata cand poate depinde de noi sa punem capat acestei piesei de teatru denumita GRIPA PORCINA.
AZONE 24 si-a propus sa faca ceva in aceasta directie si va cere sprijinul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMe a răspuns:

Dar cum am putea noi pune capat gripei porcine?
Personal, nu mi se pare ca este un virus foarte periculos.Adica exista antidot si este mai putin sever decat gripa de sezon.
Daca imi vei spune cum sa pun capat acestei gripe, cu siguranta voi incerca...

6 răspunsuri:
| alecs871 a răspuns:

Acest virus a fost creat de om si provoaca o gripa, care are o rata de mortalitate un pic mai mare decat gripa normala. Anual mor sute de mii de oameni dintr-o gripa normala, si "porcusorul" este fratele mai mic al gripei normale, si al gripei aviare (care se pare ca a murit deodata fara sa faca morti in randul oamenilor, si sute de mii de ori in randul pasarilor, care, zic eu ca erau perfect sanatoase si aceasta moarte in masa s-a facut pentru a face Romania sa moara si mai mult de foame, am fi mancat multi si bine din acele animale moarte degeaba) care este un pic mai rau, vrea sa faca un mort doi in plus, atata tot, nu cum scriu ziarele, ca cica iarna asta o sa moara nu stiu cate milioane de oameni si nu stiu ce... fratilor, este doar sezonul gripei, daca aveti "norocul" sa faceti o gripa nu va speriati, an de an faceti asa ceva, te duci la doctor, scapi si gata, astepti gripa de anul viitor.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Cum te simti manipulata de catre gripa porcina? Cel putin la acest nivel tot ce se intampla e doar o panica sustinuta de media, fara nici o justificare reala.
Gripa porcina nu e o arma de control, tocmai fiindca e prea haotica, si prea slaba. Tot ce a reusit sa faca a fost sa arunce lumea intr-o isterie generalizata, care ar fi putut sa fie usor evitata daca oamenii ar sta putin si ar cauta rezultatele in surse cu valoare stintifica si nu in emisiuni unde orice stire trebuie sa primeasca valori apocaliptice.
Uitati-va la modul in care e manageriata aceasta pandemie la diferite nivele si in diverse tari.
In tarile civilizate, gripa porcina e tratata ca orice alta boala. Nu se mai fac teste de laborator decat la gripele severe. Asta e un protocol anterior acestei pandemi.
Organizatia Mondiala a Sanatatii considera gripa porcina ca fiind "sigura" din punct de vedere a evolutiei spre o boala mai grava, si din cauza asta publica doar rapoarte saptamanale.
Minsiterul Sanatatii e haotic si incompetent, si cei ce manageriaza aceasta gripa habar nu au ce inseamna ea, asa ca se isterizeaza si arunca cu rapoarte de 2 ori pe zi. Cifrele sunt impresionante la nivel micro-managerial: 25-30 de cauzir in 12 ore par multe, dar daca raportezi totul la oamenii din Romania, inseamna un procent infim.
Daca vrei sa faci ceva impotriva acestei isterii, singurul mod de actiune este informarea tuturor acelor paranoici care vad apocalipse si comploturi in orice rahaturi.

| jenny a răspuns:

Ai dreptate Sara. Gripa porcina este o piesa de teatru.Atentie nu puneti botu la vaccin.Este foarte periculos, contine metale grele, cupru...Nu va vaccinati!

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

@jenny: Sti ca corpul tau contine cupru? Sti care este necesarul de cupru zilnic, si la ce ai nevoie de cupru?
Vaccinul este destul de sigur, si nu contine alte substante decat cele care se gasesc in toate vaccinurile. Singurele componente care poate face rau sunt antigenele virale, dar nu ridica mai mari probleme decat infectarea cu virusul gripei porcine.
Terminati cu teoria conspiratiei, sau aduceti dovezi concrete. E penibil sa incerci sa arunci cu rahat, dar nici macar sa nu sti ce contine vaccinul.
Vaccinul, ca toate vaccinurile cu recipient nedozat, contin thiomersal, cu scopul de a preveni contaminarea cu bacterii a vaccinului. Thiomersalul contine un compus al mercurului, care a fost confundat cu alt produs al mercurului care este toxic (mutli nu isi dau seama ca "etil" nu e acelasi lucru ca "metil"). De aici si marea paranoie cu "vaccinul e rau".
Incearca sa te documentezi, si nu mai crede toate gurile rele ale paranoicilor actuali.

| onofrei89 a răspuns:

Nu va faceti vaccin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A sa e Sara e un caz foarte contagios acum eu am gripa am crezut ca am gripa porcina sau (H1N1)