| soffie a întrebat:

Stresul si oboseala te fac sa slabesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte. De exemplu unii mananca atunci cand sunt stresati. Poti slabi dar cel mai sigur, te poti imbolnavi datorita stresului si oboselii. Pupic!

| bulin a răspuns:

Da si scade imunitateape langa asta in functie de varsta pot aparea probleme medicale serioase.

| CherryLove a răspuns:

Stresul se manifesta diferit la oameni in functie de metabolismul lor, unii se ingrasa altii slabesc foarte mult. Sub semnul unei constrangeri permanente unii oamenii tind sa manance foarte mult iar altii dimpotriva sunt secatuiti de orice pofta. Totodata e bine de stiut ca stresul nu are doar acest efect, el aduce cu sine si o varietate de afectiuni ale organismului si scade capacitatea de aparare a organismului la microbi virusuri si tot felul de bacterii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu eu, mai rau ingrasa crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Enorm,si fara nici o restrictie alimentara.Am probat pe mine.

| InUtZaaa a răspuns:

Da mai ales stresulwinking

| InUtZaaa a răspuns:

Dadawinking

| InUtZaaa a răspuns:

Dawinking

| dinulia94 a răspuns:

Te fac sa slabesti dar in plus daunezi foarte mult sanatatii, pot aparea alte probleme cu mult mai serioase, si vei avea si probleme cu nervii...mai evita stresul si oboseala si incearca sa fii cit mai relaxata, si nu lua totul la inima, iar daca doresti sa slabesti sunt alte metode cu mult mai sanatoase happy

| Boanta_Ana-Maria_1992 a răspuns:

Slabesc foarte tare din cauza nervilor, ma agit si imi vine sa urlu din toate puterile...nu ma pot controla nici in preajma copiilor, si tip de multe ori la ei si dupa ce ma calmez imi pare rau.mentionez ca am o viata destul de agitata, imi cresc copii singura fara ajutorul nimanui, tatal este plecat mereu, si raman singura zi si noapte...si pe langa toate astea, am si destule activitati care imi complica de zece ori starea.as vrea sa primesc sfaturi, sa ma ajute daca se poate cineva cu o parere!

Întrebări similare