Acolo nu. aveam la un deget de la incaltaminte dar tantarul m-a muscat mult mai sus.
Auma eu nu stiu daca se poate, sau cum era sangele lui, sau daca avea cantitatea necesara pentru a infecta cu ceva, pe internet scrie ca s-ar inactiva in el virusurile.dar oare nu a patit cineva asemanator si si-a pus acelasi intrebari?
Nu te mai panica atât degeaba, singura problemă la tine este ipohondria
Eu am sters apoi cu ceva sangele si m-am dus sa dau cu apa calda acolo...a stat cateva secunde sangele acolo
Nu e vorba de intepat.e vorba ca atunci cand s-a strivit tot sangele lui a fost o perioada pe piele.
Nu ganditi, puneti intrebari penibile, apoi dati "NEFOLOSITOR". Tare inteligenti. Auzi...sa iei HIV pentru ca ti s-a strivit pe piele. DACA TE INTEPA PUTEAI SA IEI! Rana o aveai mult mai sus (dupa cum relatezi), este imposibil, nu inteleg ce-i cu ipohondria asta pe unii.
Asta e o prostie sa-mi dai mie evaluari nefolositoare si eronate din razbunare, stiind ca eu am zis clar ce s-a intamplat, deci evaluarile tale nu sunt reale, si inainte sa scrii la misto gandeste-te inainte si mai bine nu mai scrie.tu nu te gandesti prin rasp pe care le dai la misto, nu eu.
Vorbesti prostii! Tantarii sunt foarte periculosi. Nu neaparat cei din Romania, dar nici aici nu se face exceptie. Prin intepatura lor iti pot transfera o groaza de bacterii si virusuri. Inainte sa te murdaresti de ciocolata la bot si sa comentezi aiurea ori sa imi dai "Nefolositor", informeaza-te!
http://evz.ro/tantarii-provoaca-cele-mai-multe-morti-umane-intr-un-an.html
Daca nu mi-ai raspuns la intrebare nu mai comenta, sa ma jignesti pe mine, invata sa vorbesti frumos, documenteaza-te tu ca eu am intrebat ceva si-mi raspunzi la misto si dai nefolositor din razbunare, mai mare prostie ca asta nu am vazut.Eu o sa dau cum vreau daca asa consider ca e intrebarea mea.
Foarte rar, gandeste-te cati oameni sunt si tantari eu iti zic sa stai calm, daca vezi ca ai stari care arata hivu, vorbeste cu parinti dar totusi nu cred